kozan.gr: Αντιπαράθεση Χριστοφορίδη – Δαδαμόγια στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου – Η Α. Δαδαμόγια για το επίμαχο θέμα με την άσφαλτο στο Πρωτοχώρι αρκέστηκε να πει “Ό,τι στοιχεία έχετε να μας τα καταθέσετε να σας απαντήσουμε” – Στην “κερκίδα η μπάλα” από τον Περιφερειάρχη ο οποίος για πολλοστή φορά άρχισε να μιλά και πάλι για τις άδειες των κτηρίων, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, μέλη της οποίας αποχώρησαν από την αίθουσα (Βίντεο)

21 Σεπτεμβρίου 2022
21:14

Αντιπαράθεση Χριστοφορίδη – Δαδαμόγια στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Η Α. Δαδαμόγια για το επίμαχο θέμα με την άσφαλτο στο Πρωτοχώρι αρκέστηκε να πει “Ό,τι στοιχεία έχετε να μας τα καταθέσετε να σας απαντήσουμε”. Στην “κερκίδα η μπάλα” από τον Περιφερειάρχη ο οποίος για πολλοστή φορά άρχισε να μιλά και πάλι για τις άδειες των κτηρίων, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, μέλη της οποίας αποχώρησαν από την αίθουσα.

 

 

 

5 σχόλια

  • Μετά απο εκτεταμένη, επίμονη και ασταμάτητη διαχείριση με τον ψυχολόγο μου, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν φταίνε αυτοί. Ποιοί αυτοί θα μου πείτε τώρα. Σας απαντώ λοιπόν, σε περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και δήμο Κοζάνης. Όλοι. Επικεφαλείς και σύμβουλοι.
    Επανέρχονται στα ψυχολογικά μου, δεν φταίνε αυτοί όπως ανέφερα παραπάνω (το πιστεύω ακράδαντα χωρίς καμία δόση ειρωνείας). Εμείς φταίμε που τους πιστεύουμε που τους ακούμε βασικά, και τους ψηφίζουμε τελικά.
    Έχουμε σαν πολίτες ένα φλερτ με την παπατζα και την ασχετοσυνη.
    Δείτε την μεγάλη εικόνα,ποιοι κάθονται στις θέσεις συμβούλων του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης και του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.
    Είμαστε ότι ψηφίζουμε.

  • οταν δεν ξερεις τι να πεις μιλας για δημιουργια εντυπωσεων,αυτο κανεις 4 χρονια τωρα,επι της ουσιας ζυγολογια υπαρχουν ναι η οχι και αν υπαρχουν απο ποιον ελεγχθηκαν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.