kozan.gr: O κορυφαίος θεσμικός αυτοδιοικητικός παράγοντας στην Δ. Μακεδονία, “δυναμίτισε”, ακόμη μια φορά, την ατμόσφαιρα στο Π.Σ. Δ. Μακεδονίας, επειδή, όπως ξεκάθαρα αποδεικνύεται, δεν αντέχει την κριτική – Επανέλαβε, για πολλοστή φορά, βάζοντας “αυτογκόλ”, το θέμα των μη αδειοδοτημένων κτηρίων και τις ευθύνες των προηγούμενων Περιφερειακών – Νομαρχιακών Αρχών, μη σκεπτόμενος πως πολλοί από τους εκλεγμένους συμβούλους του συνδυασμού του υπηρέτησαν, επί χρόνια, πλάι στον Γ. Δακή – Οι κόντρες με Στρατάκη, Καρυπίδη & Ζεμπιλιάδου (Βίντεο 8′)

21 Σεπτεμβρίου 2022
22:19

O κορυφαίος θεσμικός αυτοδιοικητικός παράγοντας στην Δ. Μακεδονία, “δυναμίτισε”, ακόμη μια φορά, την ατμόσφαιρα στο Π.Σ. Δ. Μακεδονίας, επειδή, όπως ξεκάθαρα αποδεικνύεται, δεν αντέχει την κριτική. Επανέλαβε, για πολλοστή φορά, βάζοντας “αυτογκόλ”, το θέμα των μη αδειοδοτημένων κτηρίων και τις ευθύνες των προηγούμενων Περιφερειακών – Νομαρχιακών Αρχών, μη σκεπτόμενος πως πολλοί από τους εκλεγμένους συμβούλους του συνδυασμού του υπηρέτησαν, επί χρόνια, πλάι στον Γ. Δακή. Οι κόντρες με Στρατάκη, Καρυπίδη & Ζεμπιλιάδου

11 σχόλια

  • Το έχουμε γερά χαμένο με τον Κασαπιδη ,ο πρίγκιπας δεν αντέχει ,έχει συνιθησει πάντα 20 χρόνια στην εξουσία σαν βουλευτής και περιφερειάρχης να μην έχει καμμία ευθύνη !!!!

  • Μια χαρά τα λέει….Μάθαμε μόνο να τρώμε και έργα μηδέν…Μπράβο στον περιφερειάρχη.Ο κόσμος θέλει να δει τι έγινε και τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

  • η αμετροεπεια σου και η αχαριστια σου απεναντι σε ανθρωπους που σε βοηθησαν δεν εχει τελος,ο κατηφορος σου δεν εχει σταματημο

  • Για να μην αδικούμε τους προηγούμενους:
    Επί Δακή Περιφερειάρχη, με έξοδα της Περιφέρειας, υπήχθη στο Νόμο των αυθαιρέτων (νομιμοποιήθηκε), το κτίριο των διοικητικών Υπηρεσιών της Πτολεμαΐδας, ώστε να μπορεί ο Δήμος Εορδαίας
    να το χρησιμοποιεί σήμερα.

  • Μπράβο Κασαπιδη. Δεν τους δίνεις σημασία και σου επιτιθεντε. Να λες την αλήθεια και μη φοβάσαι τίποτα. Πάλι εσύ θα είσαι Περιφέρειάρχης και η Κατερίνα.

  • Ο Κασαπιδης έβαλε τάξη. Ο Κασαπιδης κάνει α ναδασμους, αδειοδοτησεις, άσφαλτο στρώσεις, νοσοκομεία αναβαθμίσεις. Κάνει έργα. Πλήρωσε πρώτος τα προγράμματα, τρέχει Αθήνα, και έχει και τους εσωτερικούς αντιπάλους.

  • χα,χα εχετε πολυ γελιο ολοι οι αυλικοι,ποιος ρε του κανει εσωτερικο πολεμο;στρατιωτακια θελει να τους εχει,ο ανθρωπος ειναι απαραδεκτος στην συμπεριφορα απεναντι στους συμβουλους του,μακαρι να μην ειναι μαζι του καποιοι ικανοι και αξιοι που εχει και θα δεις ποσο πατο θα πιασει,ενας χρονος εμεινε να γραφετε οι βολεμενοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.