Στο Βελβεντό Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου ώρα 12:00 π.μ.το ξεκίνημα των εκδηλώσεων για τα παιδιά με την κυρία ΣΟΛ και τα μουσικά και χορευτικά της παιχνίδια

22 Σεπτεμβρίου 2022
12:25
Κανένα σχόλιο

 

 

Σε έναν πολύ ωραίο χώρο στην παιδική χαρά Βελβεντού η κυρία ΣΟΛ θα μας ταξιδέψει σε μέρη μαγικά ονειρεμένα μα αληθινά. Με μουσική τραγούδια και χορό ταξιδεύουμε με την κυρία ΣΟΛ προς τη χώρα της μουσικής για να παίξουμε πολύ!

Η εκδήλωση είναι για παιδιά 4 έως 10 χρονών και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο καιρός την Κυριακή θα είναι καλός η θερμοκρασία θα ανέβει σημαντικά και είναι μία καλή ευκαιρία για όλους μας να επισκεφτούμε με τα παιδία, τα εγγόνια, τα ανίψια μας το πανέμορφο Βελβεντό !

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και στην Κοζάνη καθώς και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                           ΤΣΙΟΤΣΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.