H Kοινότητα Μεσοβούνου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια των παραγωγών σε σχέση με τις τιμές των μήλων – Απαιτούμε την άμεση ανταπόκριση των κρατικών φορέων

22 Σεπτεμβρίου 2022
23:22

 

H Kοινότητα Μεσοβούνου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια των παραγωγών σε σχέση με τις τιμές των μήλων. Απαιτούμε την άμεση ανταπόκριση των κρατικών φορέων

 

11 σχόλια

  • Οι εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας χρηματοδοτούνται για να έχουν υπερκέρδη.
    Δεν περισσεύει τίποτε για την πρωτογενή παραγωγή του Μεσοβουνου και των Πύργων.
    Εισάγουμε φυσικό που κοστίζει 10 δισεκατομμύρια το χρόνο.
    Πρέπει να καταλήξουμε να εισάγουμε και μήλα;
    Άραγε ποιών παραγωγών η σειρά έρχεται για φτωχοποίηση;

    • τι να κανουνε οι φορολογουμενοι..?να δωσουνε απο τον προυπολογισμο χρηματα για να εουν οποια τιμη θελουνε?εισυε καλα ?η ετσι σας ειπε θα κανει ο κωλοτουμπας ο τσιπρακος και πηρατε φορα..τι ειναι αυτα?

  • ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ. ΕΠΙΔΟΤΉΣΕΙΣ ΠΕΡΝΕΤΕ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΌΣ ΞΈΡΕΙ ΤΗ ΑΛΛΟ. ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ; ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΈΛΕΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ.

  • ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ….ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ….ΜΑΘΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΥΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…..ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ….
    ΑΑΑΑΧΧΧΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ …ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΓΡΑΦΑΝΕ ΩΡΕΣ ΥΠΕΡΩΡΕΙΕΣ ΤΡΕΛΟΙ ΜΙΣΘΟΙ….ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΖΗΤΑΝΕ….ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ…ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…ΕΕΕΕΕ ΡΕ ΚΟΛΧΟΖ ΚΚΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ…..ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ Φ.Π.Α ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ…
    ΟΧΙ ΟΛΟΙ…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ….ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.