Α.Γ.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Ξεκίνησαν οι προπονήσεις, συνεχίζονται οι εγγραφές!

23 Σεπτεμβρίου 2022
10:24
Κανένα σχόλιο

“Ελάτε και εσείς στην ομάδα μας για να γνωρίσετε το ολυμπιακό άθλημα του TAE KWON DO. Με τις γνώσεις μας και τον σεβασμό προς το παιδί και τον αθλητισμό παρέχουμε στα παιδιά σας τις καλύτερες συνθήκες για σωστή εξέλιξη και ανάπτυξη!!! Σε έναν χώρο 900 τ.μ. πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα μέσα για σωστή προπόνηση και με υπεύθυνο τον Απόστολο Νούκο προπονητή Ά κατηγορίας, Κ.Φ.Α με ειδικότητα στο taekwondo το παιδί σας θα βρίσκεται στα καλύτερα χέρια.

Τμήματα από 4 χρονών προσχολικά, σχολικά εφηβικά προαγωνιστικά και αγωνιστικά με πολλές διακρίσεις στο Ελληνικό και διεθνές επίπεδο”.

Α.Γ.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Γκέρτσου και Εδέσσης

Τηλέφωνο : 2461040233

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.