Κιοσές Παναγιώτης & Σαργιαννίδης Παύλος για την ανάκλησή τους από τις θέσεις των Αντιδημάρχων του Δήμου Αμυνταίου: “Οι λόγοι που επικαλείται (ο Δήμαρχος) στην απόφασή του είναι ψευδείς, συκοφαντικοί και υπαγορευμένοι από τα γνωστά παράκεντρα εξουσίας που διοικούν το Δήμο”

24 Σεπτεμβρίου 2022
17:35
Κανένα σχόλιο

Αγαπητοί συνδημότες
Την 21- Σεπτεμβρίου 2022 ο Δήμαρχος Αμυνταίου με απόφαση του, μας ανακάλεσε από τις θέσεις των Αντιδημάρχων του Δήμου Αμυνταίου. Οι λόγοι που επικαλείται στην απόφαση του είναι ψευδείς, συκοφαντικοί και υπαγορευμένοι από τα γνωστά παράκεντρα εξουσίας που διοικούν τον Δήμο. Δυστυχώς για τον τόπο μας, η προστασία της αξιοπρέπειας μας, η ελευθερία που μας δίνει το σύνταγμα της χώρας μας, να ψηφίσουμε με ελεύθερη βούληση αλλά και η υποχρέωση μας να προστατεύουμε τα συμφέροντα και την περιουσία του Δήμου μας,ο Δήμαρχος τα θεωρεί ως έλλειψη ικανότητας για την συνδρομή στην άσκηση των καθηκόντων του.

Έμπρακτη διαφοροποίηση είχε ο Δήμαρχος σε ζητήματα καθοριστικής σημασίας για τα συμφέροντα του Δήμου και όχι εμείς. Θα επανέλθουμε με στοιχεία για τα θέματα που διαφοροποιηθήκαμε από τις κατευθύνσεις του Δημάρχου, για να ενημερωθούν οι δημότες μας και να λάμψει η αλήθεια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Προέδρους και Συμβούλους των Κοινοτήτων για την πολύτιμη στήριξη και βοήθειά τους. Ευχαριστούμε όλους τους Φορείς με τους οποίους συνεργαστήκαμε. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλους και τον καθένα ξεχωριστά τους συνεργάτες-εργαζόμενους του δήμου μας όλων των βαθμίδων-ειδικοτήτων και σχέσεων εργασίας για την άριστη συνεργασία μας.

Κυρίως όμως ευχαριστούμε θερμά τους συνδημότες μας, που μας τίμησαν με την ψήφο τους και ήταν δίπλα μας κατά τη διάρκεια της θητείας μας.

Για το λόγο αυτό θα συνεχίσουμε, ως Δημοτικοί Σύμβουλοι, να αγωνιζόμαστε με γνώμονα την εξυπηρέτηση του συνόλου των δημοτών χωρίς διακρίσεις σε βάρος οποιουδήποτε προσώπου η του δημοσίου συμφέροντος.

Με εκτίμηση.
Κιοσές Παναγιώτης
Σαργιαννίδης Παύλος
Δημοτικοί Σύμβουλοι

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.