kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Το βιβλίο του Γιάννη Τερζίδη «Αέρα σ’ μαναχόν κανείται…» παρουσιάστηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου (Φωτογραφίες & Βίντεο)

24 Σεπτεμβρίου 2022
20:19
Κανένα σχόλιο

Το βιβλίο του Γιάννη Τερζίδη «Αέρα σ’ μαναχόν κανείται…», το οποίο ταξιδεύει νοσταλγικά τους αναγνώστες του, στην ιστορία και τον ξεριζωμό των Ποντίων αλλά και τους οδηγεί στην σημερινή πραγματικότητα – γραμμένο με απαράμιλλο τρόπο στην ποντιακή διάλεκτο – παρουσίασε ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στο αμφιθέατρο του συλλόγου στην Πτολεμαΐδα. Για το βιβλίο μίλησεο  συγγραφέας ενώ την παρουσίαση  έκανε ο  Στάθης Ταξίδης, διευθυντής της «Ποντιακής Εστίας», ενώ η Αναστασία Ευσταθιάδου διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο και μέλη της θεατρικής ομάδας του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας απέδωσαν θεατρικά αποσπάσματα του εξαιρετικού αυτού βιβλίου.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.