Έργα συντήρησης για τους αύλειους χώρους σε τρία νηπιαγωγεία της Πτολεμαΐδας, υπέγραψε ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς

27 Σεπτεμβρίου 2022
10:42

 

 

Συνεχίζονται τα έργα σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Εορδαίας, μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό συντήρησης και αναπροσαρμογής στις ενίοτε τροποποιούμενες λειτουργικές απαιτήσεις των υπαρχόντων εγκαταστάσεων.

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «Τσολακίδης Τ. Θεόδωρος πολιτικός μηχανικός Ε.Δ.Ε.», υπέγραψαν σύμβαση για την εκτέλεση του έργου : «Συντήρηση Αύλειων χώρων 10ου και 7ου-8ου Νηπιαγωγείων Πτολεμαΐδας», συνολικού προϋπολογισμού 29.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.) και ποσού συμβατικού αντικειμένου 28.722,41  ευρώ (με ΦΠΑ).

Αναλυτικότερα οι εργασίες, οι οποίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε 4 μήνες, στο συγκεκριμένο έργο είναι :

10ο νηπιαγωγείο :

 

  • Αντικατάσταση των πλακών των εξωτερικών δαπέδων του σχολείου με νέες πλάκες τσιμέντου σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.
  • Επικάλυψη αρμού διαστολής οροφών, τοίχων και δαπέδων με αρμοκάλυπτρο.
  • Συντήρηση και βαφή της βρύσης του αύλειου χώρου.

7ο- 8ο νηπιαγωγείο :

 

  • Καθαίρεση τμήματος της περίφραξης του αύλειου χώρου και κατασκευή νέου τμήματος από οπλισμένο σκυρόδεμα.
  • Αρμολόγημα των όψεων της πέτρινης περίφραξης

Η δημοτική αρχή σχεδίασε προσεκτικά τη συντήρηση των σχολικών μονάδων της Εορδαίας, έχοντας ως πρώτο μέλημα την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών, καθώς επίσης και την βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των σχολείων.

Να σημειωθεί ότι  η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από πιστώσεις ΣΑΕΠ.

4 σχόλια

  • Για τη νέα χάραξη της σιδηροδρομική γραμμής που πρέπει να περάσει από Πτολεμαΐδα και διεκδικείται από τους Κοζανίτες να περάσει από την Κοζάνη έχει να πει κάτι ο κ. Πλακετάς;
    Οι εργασίες που διαφημιζονται στο άρθρο είναι ρουτίνας και πρέπει να γίνονται χωρίς διαφήμιση. Τα χρήματα δίνονται από τρίτους και όχι από τον ίδιο.

    • Άμα παίζουν σε χόρτα, μια χαρά είναι. Τα νηπιαγωγεία που στεγάζονται σε μαγαζιά;;; Τι είναι αυτή η ντροπή; Πρέπει να ντρεπομαστε όλοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.