Ευχαριστήριο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας ΣΔΕ Κοζάνης προς την Περιφερειακή Αρχή

27 Σεπτεμβρίου 2022
19:12

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος εκπαιδευτικών και οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας ΣΔΕ Κοζάνης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά την Περιφερειακή Αρχή και ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κοζάνης κα Κατερίνα Δαδαμόγια για τη στήριξη που μας πρόσφεραν κατόπιν αιτήματος μας.

Συγκεκριμένα υποστήριξαν την αποκατάσταση βλάβης στο σύστημα κεντρικής θέρμανσης του σχολείου.

Είναι γενικά αποδεκτό ότι η προώθηση της κοινωνικής ένταξης και η μείωση του ψηφιακού χάσματος αποτελούν βασικές αξίες του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής μας. Στην επίτευξη τους συμβάλλουν τα Σ.Δ.Ε. με τον κοινό στόχο τους ο οποίος είναι η προώθηση της απασχόλησης και της κοινωνικής προσαρμογής των ανθρώπων που δεν έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση και δεν έχουν τα απαιτούμενα από την αγορά εργασίας προσόντα και δεξιότητες.

Με εκτίμηση

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών

του Σ.Δ.Ε. Κοζάνης

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.