Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης & Ε.Ε.Ε.ΕΚ.: Σεμινάριο Ανάπτυξης Ψηφιακών Δεξιοτήτων για γονείς

28 Σεπτεμβρίου 2022
13:01
Κανένα σχόλιο

Στη βελτίωση των ψηφιακών δεξιοτήτων και στη διεύρυνση των  ηλεκτρονικών γνώσεων των συμμετεχόντων στοχεύει το σεμινάριο «Ανάπτυξη Ψηφιακών Δεξιοτήτων», που πραγματοποιεί η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Το σεμινάριο υλοποιείται στο πλαίσιο Σχεδίου Δράσης του  Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Κοζάνης στον Άξονα «Σχολείο και Κοινότητα».

Το σεμινάριο, που ξεκίνησε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022, αφορά τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ., με στόχο τη διευκόλυνση των καθημερινών τους δραστηριοτήτων με τη χρήση του υπολογιστή.

Όπως  υπογράμμισε η αντιπρόεδρος της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Δήμητρα Τσότσιου – Τσάγια, «Ο στόχος των σεμιναρίων εκπαίδευσης ενηλίκων που υλοποιεί αυτό το διάστημα η Βιβλιοθήκη, είναι να παρέχουν γνώσεις και δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών, ώστε να απλοποιηθεί η καθημερινότητα των συμμετεχόντων. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι λοιπόν, που ξεκινήσαμε τα σεμινάρια σε συνεργασία με το Ε.Ε.Ε.ΕΚ., ώστε να δώσουμε τις απαραίτητες γνώσεις στους γονείς, απλοποιώντας πολλές χρονοβόρες διαδικασίες, που μπορούν πλέον να κάνουν μέσω υπολογιστή».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.