kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Του τα έψαλαν, για τα καλά, στο Λιβαδερό

29 Σεπτεμβρίου 2022
09:36

Η μία γκάφα, του Γ. Κασαπίδη και των συνεργατών του, διαδέχεται την άλλη. Ο ίδιος ή κάποιος συνεργάτης του, δημοσίευσε από το προφίλ του σε ομάδα του Λιβαδερού στο facebook την πρόσφατη επίσκεψή του για  επιθεώρηση εργασιών συντήρησης και αναστήλωσης του δυτικού πύργου του Βυζαντινού κάστρου των Σερβίων, προκαλώντας, την έντονη διαδικτυακή αντίδραση των Λιβαδεριωτών. Ο λόγος; Τ’΄ οτι, για ένα άλλο έργο, αυτό της αποκατάστασης του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Λιβαδερού, που είχε ανακοινωθεί με τυμπανοκρουσίες από την νυν Περιφερειακή Αρχή, κατέληξε σε φιάσκο καθώς η αίτηση χρηματοδότησης  για ένταξη στο ΕΣΠΑ απορρίφθηκε από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή. Η πρόταση είχε βασικές παραλείψεις καθώς δεν υπήρχαν ούτε αρχιτεκτονικά σχέδια με τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες της έδρασης των ζευκτών, της στήριξης της ψευδοροφής και του αποστραγγιστικού συστήματος περιμετρικά του ναού. Μάλιστα κάποιος, στην ομάδα του Λιβαδερού, του έγραψε: “Μετά από αυτή την κοροϊδία, μην μας μοστράρετε τις φωτογραφίες σας με τα φοβερά επιτεύγματά σας! Σας διαβεβαιώ ότι ΔΕΝ αρέσει καθόλου στην ομάδα”.

Η Χύτρα

24 σχόλια

  • Μετά άμα λέμε οτι ο πρίγκιπας της Ζαμούντα τα έχει κάνει άνω – κάτω μερικοί σκαρφαλώνετε στα περβάζια και κάνετε σαν δαιμονισμένοι , φάτε τώρα έργα νούμερα

  • Εδώ ο άνθρωπος έχασε τον ύπνο του γιατί θα έπεφτε η γεφυρα και το έφτιαξε το θέμα με ενα φανάρι που κάνει 10 λεπτά να ανάψει πείτε και ένα ευχαριστώ που ασχολείστε με καμπαναριά

    Γιώργο προχώρα σε θέλει ο τόπος.
    Κασαπίδη θα λέτε και θα κλαίτε ….

    • Τι γίνεται με τη γέφυρα; Που βρίσκονται οι διαδικασίες; Δεν καταλαβαίνει ότι με τη συμπεριφορά του απαξίωσε όλη την περιοχή εκεί; Κανονικά θα έπρεπε να βγαίνει συνέχεια και να ενημερώνει για το που βρίσκεται η διαδικασία.

  • Τρέχει και δε φτάνει μπας και σώσει 3 χρόνια απραξίας, όμως οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο. Η περιφέρεια είναι σε λήθαργο και ότι δεν κινείται ρημάζει!

  • ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ;ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ;Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ;ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΛΕΙΒΑΔΕΡΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ .ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ .ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ .ΝΤΡΟΠΗ.

    • Αυτά πρέπει να, ελέγχονται από τεχνοκράτες της περιφέρειας πριν κατατεθεί ο φάκελος, όχι να τα ρίχνουμε σε άλλους κατόπιν εορτή ς. Άρχοντα Κοζάνης τα έκανες μαντάρα πάλι!

  • Όλοι οι “πολιτικοι” που κάνουν εδαφιαιες μετάνοιες
    μπροστά στους άλλους, στα αρχέτυπα της Υποκρισιας,στους γραμματείς και φαρισαιους,παίρνουν απ τη δόξα τους,δηλαδή την υποκρισία τους και την αναξιόπιστια τους!
    Κατά τα άλλα…μεγααααλος ο Θεός,αρκεί να περναμε εμείς καλα και για το πόπολο;μικρότερος ο Θεος!

  • Πολλοί ακόμα να καταλάβετε ότι η ΕΕ μας θέλει άθεους και πρόβατα. Γι’ αυτό κόπηκε η χρηματοδότηση για τον Ιερό Ναό. Μόλις άκουσαν ότι πρόκειται για εργασίες σε άγιο τόπο τα βελζεβούλια άφρισαν και πέταξαν έξω από τη λίστα την ευλογημένη αίτηση Κασαπίδη. Αυτό το είχε προφητεύσει και ο Παΐσιος ότι θα συμβεί. Να διαβάζετε τας Γραφάς.

      • δεν ήταν σωστός ο φάκελος.δεν ήταν σωστή η μελέτη.κακώς τον υπέβαλαν για ένταξη.πλακα κάνουμε,αντί να φωνάζει ο Κασαπιδης φωνάζουν οι Λιβαδεριωτες.να έχεις δίκιο και να μην το βρίσκεις.τον εκθέτουν όλοι χωρίς να φταίει.Ο πιο καλός περιφερειάρχης που πέρασε ονομάζεται ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ.

        • Αυτό με τον Τοτό το ξέρεις ; Ας αναλάβει τις ευθύνες του μια έστω φορά ο πιο αποτυχημένος περιφερειάρχης όλων των εποχών ! Φτάνει πια με το να φορτώνει τις ευθύνες του σε άλλους . Το κάθε ψάρι από το κεφάλι βρωμάει, δεν σου το είπανε ποτέ ; Αλλά προφανώς θα ανοίξεις στο πολύ μικρό γραφείο που του απέμεινε. Θέλει μοναδικό ταλέντο για να τους έχεις όλους απέναντι σου. Φαινόμενο Κασαπίδη ονομάζεται .

  • Ο Περιφερειάρχης δεν είναι μηχανικός.Είναι πολιτικός που τρέχει για τον τόπο του και προσπαθεί και κάνει έργο. Τα 50.000.000 τα έφτασε σε 240.000.000.τα πενταπλασίασε.ο καλύτερος περιφερειάρχης με αποτέλεσμα που αποδεικνύεται. Τον αδικείται πολύ και αυτό δεν θα βγει σε καλό για τον τόπο μας.

    • Αστα αυτά αυλοκόλακα . Ο πολίτης βλεπει τις γκάφες του και την απόλυτη πολιτική απόσταξις, δεν τις κουκουλώνεις με αυτά .
      Ο χειρότερος όλων των εποχών για τον τόπο μας και η ντροπή της ΝΔ στην δυτική Μακεδονία.

    • συμφωνω οτι δεν ειναι μηχανικος.Η ευθυνη του Κασαπιδη ειναι η επιλογη της ομαδας του,των συμβουλων του.Εκει ειναι ολη η εξυπναδα ενος Περιφερειαρχη και ενος πολιτικου.Αν εχεις επιλεξει ολα τα ανικανα καλα να παθεις.

  • Αυλικοί και ΚΑΣΑΠΙΔΗ τα ψωμιά σας τελείωσαν!!!! ανακοινώνεται το νέο σχήμα που θα πάρει την περιφέρεια.καταιγισμος εξελίξεων για 365 μέρες.
    Έρχονται αποκαλύψεις!!!!

  • Αυτό που έγινε σχετικά με τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου το γνωρίζουν οι Λιβαδεριώτες πολύ καλά και μάλιστα με περισσότερες λεπτομέρειες από ότι κάποιοι φαντάζονται. Να σταματήσει εδώ το δούλεμα .Όσο για τους άρχοντες της Περιφέρειας πιστεύω ότι θα δώσουν την ευκαιρία στους Λιβαδεριώτες να τους το ανταποδώσουν ανάλογα.

  • Είπαμε ανάμεσα σε τυφλούς να εκλέξουμε τον μονόφθαλμο και τελικά αναθεματίζουμε την ωρα και την στιγμη που τον στηρίξαμε. Λίγους μηνες ακόμη υπομονή και θα πάει στα βατόμουρα και στις κοτούλες να λεει παραμυθια για δράκους

  • Την ημερα της καλπης θα ακουσει το μεγαλυτερο ψαλτηρι ο ανυπαρκτος
    που θα παει μετα να ταιζει τις κοτες στους κηπους και θα ονειρευεται μονος του στους αγρους ασπρους και κοκκινους δρακους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.