Ακυρώνεται η προγραμματισμένη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Κοζάνη

29 Σεπτεμβρίου 2022
10:14
Ακυρώνεται η προγραμματισμένη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Κοζάνη, Λόγω τεχνικών προβλημάτων από πλευράς της παραγωγής.
Οι κάτοχοι  των ηλεκτρονικών εισιτηρίων που έχουν προμηθευτεί μέσω του viva.gr θα τους γίνει αυτόματη επιστροφή χρημάτων από την παραγωγή σε διάστημα έως και 30 εργάσιμω ημερών.
Οι κάτοχοι  ηλεκτρονικών εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί από σποτ σημείο του viva.gr να μας αποστείλουν ένα e-mail με μια φωτογραφία το εισιτήριο τους,IBAN,όνομα κατόχου λογαριασμού και θα τους κάνουμε την επιστροφή σε διάστημα έως 30 εργάσιμων ημερών.
Όσοι προμηθεύτηκαν το εισιτήριο τους από φυσικό σημείο το επιστρέφουν ολόκληρο και παίρνουν τα χρήματα τα τους πίσω.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας οποιαδήποτε διευκρίνιση καλέστε στο 6986567346

13 σχόλια

  • Χρόνια τώρα ο Χατζηγιάννης διοργανώνει συναυλίες στην πόλη τις οποίες στη συνέχεια αναβάλει και μετά ακυρώνει..Τραγικός

  • Την εχει ακουσει κι αυτος σαν τον Νταλαρα αφ’υψηλου…
    παμε παρακατω προχωραμε συνεχιζουμε! Ετσι κι αλλιως 15χρονα τον ακουνε μονο , δεν αξιζει να ασχοληθουμε!

      • 1ον) Δεν ακουω αυτα τα τραπ μαπ πως τα λενε
        που ενα παραπανω εγιναν μοδα χειριστης κιολας μορφης που καπου παρακατω θα τους αφησει πισω η ιστορια ετσι κι αλλιως.

        2ον) Μαλλον εισαι ασχετος απο μουσικη…
        αν θεωρεις μεγαλο καλλιτεχνη τον κυριο σνομπ που οπως αποδικνυεται θελει να πηγαινει μονο σε μεγαλες πολεις και νησια και την επαρχια την εχει μονο για να του κανουν view στο youtube η να αγοραζουν τα cd του – για οσους ακομα κανουν αγορα ενος cd δηλαδη.

        Αν ο Χατζηγιαννης ειναι ο μεγαλυτερος καλλιτεχνης τοτε η Θεοδωριδου που ηρθε πριν κανα 2μηνο περιπου στο ΔΑΚ Κοζανης και τραγουδησε και δεν επεφτε καρφιτσα τι ειναι? Χθεσινη? Κι αυτη θα μπορουσε να ακυρωσει την εμφανιση της αλλα δεν το εκανε. Οπως και πολλοι αλλοι καλλιτεχνες που εχουν σεβασμο στο κοινο που τους ακολουθει δεν ειναι επιλεκτικοι/ες.

        Πριν καμια δεκαετια ακομη ο Χατζηγιαννης τραγουδαγε για 15χρονες/ους και τωρα με 5-10 τραγουδακια καλα εγινε μεγαλος καλλιτεχνης κι αυτος.

        • 1) Σε αυτό συμφωνώ αλλά σου είπα ότι μάλλον μπερδεύεις αυτό το πράγμα που δεν θεωρείται μουσική με τον Χατζηγιάννη που είναι ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης σε Ελλάδα και Κύπρο από τότε που βγήκε στο προσκήνιο.
          2) Ο Χατζηγιάννης φέτος στην περιοδεία του πήγε σε πάρα πολλές πόλεις (όχι μόνο μεγάλες προφανώς) και νησιά. Καθόλου σνομπ δεν είναι, σχεδόν όλη την Ελλάδα γύρισε, οπότε δεν στέκει κάπου αυτό που λες. Νάουσα και Ορεστιάδα π.χ. που πήγε φέτος είναι μεγαλουπόλεις; Και άλλες. Το ότι δεν έρχεται συχνά έως καθόλου στην Κοζάνη (που δε μας λες και μικρή πόλη, πρωτεύουσα νομού και περιφέρειας είμαστε) με στενοχωρεί αλλά μη λες ανοησίες αν δε γνωρίζεις. Εγώ φέτος τον είδα στη Λάρισα και στη Θεσσαλονίκη, τον είχα δει και στην Καστοριά πιο παλιά. Και σε πιο μικρές πόλεις πηγαίνει όπως είπα. Επίσης, τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ακυρώθηκε η συναυλία δεν τον ξέρουμε, οπότε μην προσπαθείς να τα ρίξεις όλα στην πλευρά του Χατζηγιάννη.

          Ο άσχετος από μουσική είσαι εσύ και όταν δε γνωρίζεις κάποια πράγματα να μην εκφέρεις άποψη. Ο Χατζηγιάννης έχει βγάλει απίστευτες επιτυχίες, τις οποίες ξέρει όλη η Ελλάδα, ήταν ο μόνος καλλιτέχνης στα CD του όλα τα τραγούδια έκαναν επιτυχία και φυσικά έκανε τις καλύτερες συναυλίες όπου γινόταν χαμός. Για μια δεκαετία το λιγότερο όταν ήταν στο peak του έκανε πάταγο και ήταν πρώτο όνομα με διαφορά στη χώρα. Δημιούργησε σχολή στην Ελλάδα στην οποία έχουν πατήσει τραγουδιστές που βγήκαν αργότερα στο προσκήνιο. Γιατί είναι και μουσικός, δημιουργός, δεν ερμηνεύει απλώς. Ο μεγαλύτερος τραγουδοποιός σε Ελλάδα και Κύπρο τα τελευταία 20κάτι χρόνια. Και μπορεί να πει και να γράψει τα πάντα γιατί έχει ένα πηγαίο ταλέντο και ξέρει μουσική. Αν εσύ δε γνωρίζεις τι είναι ο Χατζηγιάννης να μη μιλάς λοιπόν.

          Και επίσης, άσχετε, ο Χατζηγιάννης απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Να σου θυμίσω ότι στην Ελλάδα ξεκίνησε με τον Χατζηνάσιο και το Άγγιγμα Ψυχής, για 15 χρονα κι αυτό; Όχι ότι έχει κάποιο τραγούδι για 15χρονα, αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω και περισσότερα σε κάποιον εντελώς άσχετο σαν εσένα. Αν οι ποπ επιτυχίες είναι κάτι εύκολο και για 15χρονα τότε δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Και τέλος πάντων καταλήγουμε πάλι στο ότι αν δε γνωρίζεις ποιος είναι ο Χατζηγιάννης και τι έχει τραγουδήσει και προσφέρει, καλύτερα να μη λες αρλούμπες. Σου προτείνω να μελετήσεις και μετά να αποκτήσεις άποψη.

  • Ντροπή και αίσχος. Αυτή η πόλη είναι βυθισμένη και καταδικασμένη στην παρακμή. 15 χρόνια είχε να κάνει συναυλία στην Κοζάνη ο Χατζηγιάννης και ακυρώνεται 200 φορές. Τεχνικά προβλήματα και μπούρδες. Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι να τον φέρετε να ανάψει το δέντρο τα Χριστούγεννα, αλλά όπως σας κόβω με καμιά Πανδώρα θα τη βγάλουμε πάλι.

  • Εάν όντως έχει αναβληθεί κι ακυρωθεί τόσες φορές η εν λόγω συναυλία, έχετε δίκιο ν` αντιδράτε κατ` αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο λίγος σεβασμός σ` έναν τέτοιον καλλιτέχνη, θα `ταν καλύτερο να υπάρχει από πλευράς σας.
    Με εκτίμηση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.