kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Τα “πήρε” με Κεσκερίδη & Πλακεντά ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Εμπορίου Π. Κάλφας

29 Σεπτεμβρίου 2022
13:19
panagiotis_kalfas

 

Τα “πήρε” με Κεσκερίδη & Πλακεντά ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Εμπορίου Π. Κάλφας. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της στήλης, ο Π. Κάλφας ασχολήθηκε με την οριοθέτηση των διαγραμμίσεων σε κοινόχρηστους χώρους των καφετεριών – bar της Πτολεμαίδας. Όταν κάποιο από τα μαγαζιά διαμαρτυρήθηκε ότι η συγκεκριμένη οριοθέτηση υπήρξε άδικη ως προς την επιχείρησή τους, μειώνοντας τις διαθέσιμες καρέκλες – τραπέζια, ο Χ. Κεσκερίδης, κατόπιν, εντολής του Δημάρχου Εορδαίας, όπως ανέφερε ο ίδιος όταν τέθηκε το ζήτημα, παρενέβη κι άλλαξε τη διαγράμμιση. Η πράξη αυτή θεωρήθηκε από τον Π. Κάλφα ως ανεπίτρεπτο άδειασμα γεγονός που όχι μόνο δεν άφησε ασχολίαστο αλλά εξέφρασε εντόνως την απογοήτευσή του.

Η Χύτρα

16 σχόλια

  • ειπαμε να ασκουμε κριτικη για παραλειψεις και λαθη της δημοτικης αρχης παντοτε καλοπιστα,αλλα αυτο το αισχος με τα τραπεζακια που κοντευουν να βγουν στους δρομους πρεπει να σταματησει,ορθως λοιπον επραξε και ο κεσκεριδης και ο πλακεντας,για να ειμαστε δικαιοι

    • Ορθός έπραξε ο αντιδήμαρχος με αλλη αρμοδιότητα επειδή του διαμαρτυρήθηκε μαγαζί και ξανά τράβηξε τις γραμμές αλλά πιο έξω για να βολεύει το μαγαζί.Τι άλλο θα ακούσουμε;

    • Στο Πολύκεντρο, όποτε θέλουν κλείνουν και εντελώς τον πεζόδρομο, με ομπρέλες, γλάστρες και άλλα. Το ότι είναι πεζόδρομος δεν σημαίνει ότι κλείνει η πρόσβαση οχημάτων. Αλλά μάλλον εκεί είναι φίλοι όλοι. Δήμαρχε, στις επόμενες εκλογές, καλά είναι να πίνεις καφεδάκια και τσίπουρα στο σπίτι σου. Ίσως έτσι είσαι πιο δίκαιος και σωστός.

  • Οι καφετέριες καταλαμβάνουν τα πεζοδρόμια τζάμπα και οι δημότες πληρώνουν τα ακριβότερα δημοτικά τέλη στην Ελλάδα.
    Πολύ φιλολαϊκος ο Πλακεντας.

      • Ας κάνουν ανοιχτό απολογισμό. Πόσα ήταν τα έσοδα από τα μαγαζιά, πόσα από τη λαϊκή πόσα από το δημοτικό χαράτσι των 2ε ανά μέτρο για τα σπίτια των δημοτών, τη στιγμή που ακόμη και στα χλιδατα προάστια της Αθήνας είναι πολύ χαμηλότερα.
        Ιδού η ρόδος…

  • Σε λιγο θα σκαρφαλωνουμε στις κολονες για να περπαταμε στην πτολεμαιδα,παντου τραπεζακια απο καφετεριες και εστιαοταρια,ειμαστε για να μπουμε στο βιβλιο γκινες!!!

  • Ποιες γραμμές ρε παιδιά; Σοβαρά μιλάτε τώρα ; Όποτε θέλει ο κάθε καταστηματαρχης, τσιπουράρχης, βάζει μια ομπρέλα στον πεζόδρομο και διπλασιάζει το μέρος του, βγάζει δηλαδή λεφτά στην κασίδα των κατοίκων και των πεζών. Αλλά όταν θα χρειαστεί να περάσει κανένα ασθενοφόρο ή πυροσβεστικό, μακάρι να μην χρειαστεί, αλλά αν χρειαστεί και δεν μπορεί, μετά ο ένας θα κοιτάει τον άλλο και δεν θα φταίει κανείς. Κάποιος θα φταίει όμως. Εδώ είμαστε. Δεν θα το αφήσουμε έτσι.

  • Δυστυχώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα εντός του συνδυασμού . πρέπει επιτέλους ο Δήμαρχος να πάρει σαφή θέση γιατί έχουν αποθρασυνθει εντελώς…. Σίγουρα η παρέμβαση ενός αντιδήμαρχου στο έργο άλλου είναι εντελώς απαράδεκτη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.