kozan.gr: Κόντρα Ζευκλή – Κοσμίδη, με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς, για το έργο ανάπλασης της εισόδου Γαλατινής : «Μπορεί να μη διαβάζω και να με χαρακτηρίζει όπως με χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος αλλά πάντως ψεύτης δεν είμαι. Δεσμεύτηκες στο Δ.Σ. της Γαλατινής πως εάν δε γίνει ανάπλαση της εισόδου δε θα περάσουν οι ανεμογεννήτριες» από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης – “Πέρα από αδιάβαστος μάλλον είσαι και κουφός. Ο βλάκας δεν αντιμετωπίζεται δυστυχώς” του απάντησε ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής (Βίντεο)

30 Σεπτεμβρίου 2022
04:29

Μία ακόμη κόντρα μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου X. Zευκλή και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  Δ. Κοσμίδη σημειώθηκε κατά την χθεσινή (29/9) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου, σε σχέση την ανάπλαση της εισόδου της Γαλατινής και το έργο που γίνεται εκεί ως ανταποδοτικό (για διέλευση τμημάτων ανεμογεννητριών) από την εταιρεία Ελλάκτωρ, για αιολικό πάρκο που υλοποίησε στην περιοχή.

7 σχόλια

  • Έτσι υποτιμητικά αποκαλούσε και η Ορφανίδου τον γιατρό και ο λαός του Βοίου την έστειλε ν απολαμβάνει τα μπάνια της στο Ιόνιο.Αλαζονας και υπερόπτης ο Ζευκλης,δεν αποκαλείς κανέναν βλάκα.

  • Επίπεδο κάτω του μηδενός ο Δήμαρχος,υποτιμητικο να πεις τον αντίπαλο σου βλάκα μέσα στην αίθουσα του δημ.συμβουλίου.Δημοκρατια έχουμε αλλά αυτό ξεφεύγει από τα όρια της.

  • Λυπάμαι πολύ που σαν δημότη του δήμου Βοΐου με εκπροσωπεί αυτός ο δήμαρχος. Ο κύριος Ζευκλής είναι απαράδεκτα υβριστικός και όχι μόνο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και στην καθημερινή επαφή του με τους πολίτες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.