Δήμος Κοζάνης: Ασφαλτοστρώνεται η οδός Βερμίου – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 2 έως 4 Οκτώβρη

30 Σεπτεμβρίου 2022
08:53

Ο Δήμος Κοζάνης ανακοινώνει, ότι στο πλαίσιο του έργου «Ολοκλήρωση ανάπλασης ανατολικής εισόδου Κοζάνης» η Τεχνική Υπηρεσία ενέκρινε την απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων (ανάλογα με την εξέλιξη – πρόοδο των εργασιών) στο ρεύμα εξόδου  της οδού Βερμίου, για την αντικατάσταση υφιστάμενου ασφαλτοτάπητα. Συγκεκριμένα,  από τον κυκλικό κόμβο με την οδό  Κασλά έως τα όρια με την Π.Ε.Ο. Κοζάνης – Θεσσαλονίκης (φωτεινός σηματοδότης) (επισυνάπτεται  σχέδιο κυκλοφοριακών ρυθμίσεων).

Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται με εκτροπή του ρεύματος εξόδου της οδού Βερμίου από τον κυκλικό κόμβο  με την οδό Κασλά (s/m Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ) προς την οδό Κασλά και εν συνεχεία κίνηση τους με την  ενωτική οδό Ε.Ο “Δρεπάνου- Πετρανών” .

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Κυριακή 02-10-2022 και ώρα 11:00π.μ. έως την Τρίτη 04-10- 2022 και ώρα 11:00 π.μ. 

5 σχόλια

  • Ζήτησα από το Δήμο Κοζάνης με δύο αιτήσεις που έχω κάνει και πήραν και αριθμό πρωτοκόλλου στην τεχνική υπηρεσία επί Δημαρχίας Ιωαννίδη και Μαλούτα την ασφαλτόστρωση 10 μέτρων δρόμου επι των οδών Σόλωνος και Επιδαύρου διότι ο δρόμος είναι επικίνδυνος για τους πεζούς και τα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο . Έχουν περάσει πάνω από 5 χρόνια και οι δύο αρχές μας έχουν γράψει κανονικά και ασχολούνται με δρόμους οι οποίοι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Οι αιτήσεις που έχω κάνει είναι στην διάθεση οποιουδήποτε θέλει να τις δει .

  • Στην παλιά ΔΕΗ ποιο κάτω από ΑΒ Βασιλόπουλος γνωρίζεται ότι έχει μία τεράστια τρύπα από την τηλεθερμανση? Θέλετε να βάλετε το ρεύμα για Θεσσαλονίκη από εκεί? Να βάλουμε και μία live camera 😂😂😂

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.