Συνάντηση Δημάρχου Εορδαίας με τον Πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου της Κοινότητας Αναργύρων, καθώς και με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνα. Συζήτηση για την πορεία της μετεγκατάστασης του οικισμού

30 Σεπτεμβρίου 2022
11:16

 

Με τον Πρόεδρο Γεώργιο Τσισμαλίδη και μέλη του συμβουλίου της Κοινότητας Αναργύρων, καθώς και αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνα, συναντήθηκε χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.

Στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν ζητήματα τα οποία απασχολούν την διαδικασία της μετεγκατάστασης του οικισμού. Ειδικότερα αναφέρθηκαν τα παρακάτω:

  • Ο Δήμος Εορδαίας έχει παραλάβει όλες τις μελέτες για τα έργα υποδομής από την ΑΝΚΟ.
  • Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για τα θέματα που έχουν να κάνουν με τα Τοπικά Ρυμοτομικά, τα οποία βρίσκονται για έλεγχο  στο νομοθετικό τμήμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και αφού πάρουν τις απαραίτητες υπογραφές από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου θα προωθηθούν στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, έτσι ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία δημοσίευσής τους στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης.
  • Επίσης ο Παναγιώτης Πλακεντάς σημείωσε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα, θα προγραμματιστεί συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς στο κλείσιμο της συνάντησης τόνισε ότι θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή τόσο με την Κοινότητα όσο και με την Επιτροπή Αγώνα των Αναργύρων, έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερος συντονισμός και συνεργασία, αναφορικά με επόμενα βήματα, τα οποία θα γίνουν από πλευράς του Δήμου Εορδαίας, προς την κατεύθυνση της επίσπευσης των διαδικασιών για την ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης, με όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη για τους κατοίκους.

5 σχόλια

  • γιατι λιγα πηραν οι μαυροπηγιωτες; ελεος δηλαδη ξεζουμισαν την δεη,μεχρι και στα κοτετσια βαλαν κουφωματα και φυτευαν λουλουδια για να τα αποζημειωσει η δεη,γι αυτο να μην μιλαν απο την μαυροπηγη γιατι φαγαν τα σωθικα της δεη μαζι με την ποντοκωμη

  • 3937/11 άρθρο 28 ο νόμος μετεγκατάστασης. Τη σημερινή ημερομηνία την γνωρίζετε;
    Από το 2011 μέχρι το 2019 ο κύριος Πλακεντάς ποια θέση ευθύνης κατείχε;

  • Πολυ ζορι εχετε με τους μαυροπηγιωτες; Τους τα εδωσαν δεν τα κλεψαν. Ζηλιαρογατακια ε ζηλιαρογατακια. Ασχοληθειτε με τιποτα σημαντικοτερο απο το να κραζετε επειδη δεν εισασταν εσεις οι τυχεροι. Χωριατες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.