Εύξεινος Λέσχη Κοζάνης: Από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα προβάλλονται, όλα τα απογεύματα από τις 19.00, οι βιντεοσκοπήσεις απ’ όλα τα ταξίδια που πραγματοποίησε η Λέσχη στις αλησμόνητες πατρίδες

30 Σεπτεμβρίου 2022
22:48

Η Εύξεινος Λέσχη Κοζάνης ανακοινώνει:

1. Από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα προβάλλονται, όλα τα απογεύματα από τις 19.00, οι βιντεοσκοπήσεις από όλα τα ταξίδια που πραγματοποίησε η Λέσχη στις αλησμόνητες πατρίδες.

2. Η λειτουργία έκθεσης φωτογραφίας, που αναφέρεται στις δραστηριότητες του Σωματείου.

Όσοι φίλοι και μέλη της Λέσχης επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο την προβολή των ταξιδιών, όσο και την φωτογραφική έκθεση.

9 σχόλια

  • Περίμενα κάτι καλύτερο από το νέο συμβούλιο. Αν αυτό είναι το να δείχνετε αναμνήσεις από παλιές εκδρομές των μελων, βοήθεια μας…

    • Είμαστε στο 2022. Καλύτερα να τα μοιραστούν στο youtube ή σε ιστοσελίδα για να μπορεί να τα δει ο κάθε ενδιαφερόμενος. Το να τα προβάλουν καθημερινά στην αίθουσα δεν έχει νόημα, εκτός αν το κάνουν για να λένε ότι κάτι κάνουν.

  • Έπος! Μα πως κατάφερε και το πραγματοποίησε η λέσχη αυτο;
    Ταξίδι στις αλησμόνητες πατρίδες; Δεν το έχει κάνει κανείς!
    Μας καλείται στη Στέγη Ποντίων να δούμε πως πέρασαν οι αιωνόβιοι σ ένα ταξίδι;

    Να κάνετε workshop πως μένεις για πάντα πρόεδρος να το καταλάβω!

  • Πάντως στο κράξιμο όλοι πρώτοι είμαστε. Η χώρα των κριτών. Όταν μας ρωτάνε ποιος θέλει να αναλάβει κάτι, αρχίζει ο ένας να κοιτάει προς Άσκιο, ο άλλος προς Βέρμιο και ο άλλος προς Πιέρια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.