Στο νέο και πρωτοποριακό χώρο του LACTATIONLAND παρέχονται συμβουλές γύρω από το θηλασμό, γίνονται προγεννητικά μαθήματα σε μέλλοντες γονείς, υποστηρίζεται ο μητρικός θηλασμός με επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους.

Η Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού (IBCLC) παιδίατρο Εύη Θώμου, είναι σε θέση να διαγνώσει και να επιλύσει θέματα που προκύπτουν και απασχολούν τους νέους γονείς όσον αφορά στον θηλασμό, όπως σωστή προσκόλληση, βραχύς χαλινός, μειωμένη ή αυξημένη παραγωγή γάλακτος, επώδυνες θηλές, επιστροφή της μητέρας στην εργασία της, θηλασμός διδύμων και ό,τι άλλο έχει να κάνει με τη δυάδα μητέρας-βρέφους.

Η εξειδίκευση αυτή διαφοροποιείται στο γεγονός ότι η αντιμετώπιση γίνεται απέναντι στη δυάδα και στον τρόπο που αυτή αλληλεπιδρά, σε αντίθεση με τη μεμονωμένη προσέγγιση μόνο της μητέρας ή μόνο του βρέφους. Έρχεται να προστεθεί επικουρικά στις ιατρικές ειδικότητες που φροντίζουν τη μητέρα και το βρέφος της, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που έχει θέσει η οικογένεια για τη διατροφή του παιδιού της.

LACTATIONLAND Συμβουλευτικό Κέντρο Θηλασμού

Ελ. Βενιζέλου 33 – Κοζάνη

https://www.lactationland.gr