kozan.gr: Ξεκίνησε, από χθες Σάββατο 1/10, η προθέρμανση του δικτύου τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη – Αυτή τη στιγμή υπάρχει θερμικό φορτίο στην πόλη της τάξεως των 80 βαθμών Κελσίου – Τι σημαίνει αυτό πρακτικά και πότε περίπου προγραμματίζεται η έναρξη της κανονικής λειτουργίας

2 Οκτωβρίου 2022
21:29

Ξεκίνησε, από χθες Σάββατο 1/10,  όπως είχε γράψει το kozan.gr (δείτε εδώ), η προθέρμανση του δικτύου τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη. Αυτή τη στιγμή υπάρχει θερμικό φορτίο στην πόλη της τάξεως των 80 βαθμών Κελσίου (αναμένεται σταδιακά να ανέλθει περίπου στους 110) ωστόσο όπως τονίστηκε και στην προηγούμενη ανάρτηση βρισκόμαστε σε φάση δοκιμών γεγονός που σημαίνει ότι οι περισσότεροι μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτή την φάση των δοκιμών ώστε να έχουν θέρμανση στις οικίες/ επιχειρήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η επιχείρηση είναι υποχρεωμένη να επέμβει σε αιτήματα των πολιτών που θα διαμαρτυρηθούν για διάφορες δυσλειτουργίες ή ότι δεν έχουν θέρμανση. Η κανονική λειτουργία αναμένεται με επίσημη ανακοίνωση της επιχείρησης μεταξύ 8-12 Οκτωβρίου. Από τότε και μετά η επιχείρηση θα ανταποκρίνεται στα αιτήματα των πολιτών για διάφορες δυσλειτουργίες κι όχι σε αυτή τη χρονική φάση προθέρμανσης και δοκιμών.

kozan.gr

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.