kozan.gr: Πολλά τα παράπονα γονιών και παιδιών για την υψηλή τιμή των 5 ευρώ σε κάποιες από τις “κούνιες – κουρσάκια” στο Νιάημερο της Κοζάνης – Τι απαντά ο επιχειρηματίας στο kozan.gr

3 Οκτωβρίου 2022
11:01

Πολλά είναι τα παράπονα γονιών και παιδιών, που έχει δεχτεί από το Σάββατο 1/10, το kozan.gr, σε σχέση με την υψηλή τιμή των 5 ευρώ σε κάποιες από τις “κούνιες – κουρσάκια” στο Νιάημερο της Κοζάνης. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του kozan.gr με τον επιχειρηματία του Λούνα Παρκ, ο ίδιος μας εξήγησε ότι η τιμή αυτή έχει να κάνει με την αύξηση του πετρελαίου αλλά κυρίαρχα με το τσουχτερό ενοίκιο του Δήμου Κοζάνης για το λούνα παρκ στο συγκεκριμένο πανηγύρι. “Στο Δρέπανο αν θυμάστε τα “κουρσάκια” ‘ήταν 3 ευρώ. Ο ίδιος επιχειρηματίας είμαι. Ας σκεφτεί ο κόσμος γιατί συμβαίνει αυτό στο Νιάημερο της Κοζάνης”, μας απάντησε χαρακτηριστικά, ενώ εξέφρασε και το παράπονό του για τ’ ότι, σήμερα, του ζήτησαν να απομακρύνει ένα από τα παιχνίδια που εμπόδιζε κάποιον άλλον επιχειρηματία παραπλήσιας ταβέρνας, θέτοντας – εμμέσως πλην σαφώς – κι ένα ακόμη ζήτημα που έχει να κάνει με τη χωροθέτηση.

kozan.gr

53 σχόλια

  • Από τη μια παραπονιούνται και από την άλλη περιμένουν στην ουρά στα κουρσάκια. Πως να μην ανέβουν οι τιμές όταν γίνεται λαϊκό προσκύνημα;

  • Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΝ 5 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ

  • Μην ασχολείστε με την ακρίβεια. Όλη μέρα να λέτε για τον Ερντογάν. Δεν βλέπετε τα μεγάλα κανάλια; Το θέμα είναι να ξαναβγεί πρωθυπουργός ο Κούλης με τον Άδωνι.

  • Βρακιά βρακιά βρακιά μόνο αυτό !!!!kαι σεξυ 😂😂😂και οποίος αντέξει 🫣🫣🫣🤣🤣🤣με ένα άγγιγμα σε πάει στα ουράνια 😂😂😂😂

  • Τα παραπονα σας να τα κάνετε στην κυβέρνηση και τους βουλευτές της περιοχής μας και όχι στους επιχειρηματίες που αναγκάζονται να αυξήσουν τις τιμές λόγω υπέρογκου κόστους της ενέργειας. Μάθετε επιτέλους να διαμαρτυρεστε εκεί που πρέπει.

  • Ρε παιδιά δεν σας υποχρέωσε κανείς να δώσετε 5 ευρώ για κουρσάκια. Μπορείτε να μην πάτε. Δηλαδή αν αυτός είχε το εισιτήριο 100 ευρώ και πάλι θα πηγαίνατε αλλά θα γκρινιάζατε; Αν είναι ακριβό για σας μην το κάνετε. Α και κάτι άλλο.

    • Έτσι. Εσύ το πας πολύ καλά. Συνέχισε να βλέπεις ΣΚΑΪ και η αποχαύνωση είναι πολύ κοντά. Περιμένω να μας πεις “δεν χρειάζεται να τρώτε και κρέας αν δεν μπορείτε. Να τρώτε φακές”.

      • Κλαίω… Το πιο ωραίο σχόλιο!! Τα πράγματα είναι απλά… Εννοείται ότι τα παιδάκια θα ανέβουν στη κούνια ακόμα και με 20 ευρώ γιατί είναι παιδάκια κ αν μην τι άλλο όσοι μπορούμε θέλουμε να τους δώσουμε αυτή τη χαρά. Από την άλλη ο κάθε ένας επιχειρηματίας εκεί θα πληρώσει όσο χρειαστεί για να μπορέσει να βγάλει ένα κομμάτι ψωμί.. Οι περισσότεροι δεν έχετε καταλάβει ότι άλλοι κερδίζουν από αυτή την ιστορία και χαμένοι ο κόσμος και οι έμποροι.. Κ βρίζει ο ένας τον άλλο κ όχι αυτόν που πρέπει..κρίμα δεν είναι ρε παιδιά.??

    • Προφανώς δεν έχεις παιδιά και δεν μπορείς να καταλάβεις πως είναι να αρνήσε σ ένα παιδάκι τις κούνιες…

        • Κανε παιδια τοτε εσυ και να τα λες συνεχεια οχι αφου εισαι τοσο σκληροτραχηλος.
          Εμεις που εχουμε παιδια (καποιοι ισως και εγγονια) οταν ερχονται κατι τετοια οπως πανηγυρια αυτη ειναι η χαρα τους…να ανεβουν σε ενα κουρσακι να φανε ενα σουβλακι να πανε να κανουν μια γυρα με τους φιλους τους…εκτος αν μας πεις εσυ μεγαλε οτι στην ηλικια τους εσυ ησουν κλεισμενος μεσα και δεν τα εκανες αυτα.
          Δεν θα τα αγορασεις και κανενα σπιτι η κανενα αυτοκινητο. Οταν τα αγοραζετε απ τα 10 και απ τα 11 ταμπλετ και κατι κινηταρες πιο μεγαλες κι απο μια παντοφλα κατα κει δεν σας ενοχλει σας ενοχλουν τα 3 και τα 5 ευρω που θα δωσετε για 1 φορα το χρονο σε ενα κουρσακι και ενα βρωμικο. Η υποκρισια σας βρωμαει και ζεχνει!

    • Ετσι…. Να μην πίνετε και νερό από το δήμο κοζανης αν σας φαίνεται ακριβό… Εισαι όντως για τα πανηγυρια

  • Ας μην βάλει κανείς τα παιδιά του αν σας φαίνεται ακριβό..να δείτε πως θα κατεβάσει την τιμή!εσείς παίρνετε την απόφαση!μην κάνουμε σαν πρόβατα…

  • ΝΤΡΟΠΗ.
    Δεν θα ανεβούμε στο νιάμερο γιατί φοβόμαστε μην δουν τα παιδιά μας το λουνα παρκ και ΔΕΝ μπορούμε να τα ανεβάασουμε…

  • Ετσι…. Να μην πίνετε και νερό από το δήμο κοζανης αν σας φαίνεται ακριβό… Εισαι όντως για τα πανηγυρια

  • Δεν είναι καιρός πλέον για τέτοια πανηγύρια!!!βρακια και μόνο βρακια που σήμερα κάνεις παραγγελία από το internet!!!δεν υπάρχει πλέον ο θεσμός!!!και ειναι φυσιολογικό!!!

  • Σουρδακια τα παραπονα σας στον Σταθικα τον Μιχαλακη την Βικυ και τον Γιωρικα και σε ολη την βλαχοδεξια που εκλεξατε για να σας σωσει.
    Αντι να ζειτε με το ψεκοαφηγημα και το βολικο παραμυθακι που σας λεει ο ψεΚουλης και η παρειτσα του… τυπου….
    ”Ολη η Ευρωπη περναει δυσκολα” ”Υπαρχει πολεμος γι αυτο εχουμε ακριβεια αλλιως θα ζουσατε σαν βασιλιαδες” πηγαιντε πιαστε τους και πειτε τους το προβλημα σας… θελαμε να κουνησουμε τα παιδια μας και εν τελη φαγαμε ενα βρωμικο και φυγαμε…αχαχαχα! Αρκετα με την κλαουνα σας…τα οσα ζειτε και ζουμε ολοι μας εχει ονομα το προβλημα.
    Αλλιως μοκο και φατε την ακριβεια να γουσταρετε! Αυτους θελατε αυτους πηρατε πριν 3,5 χρονια.

  • Ισχύει είναι πολύ υψηλή η τιμή για ένα πανηγύρι που γίνεται μόνο 1 φορά το χρόνο, 9 ημέρες!!! Σίγουρα θα είχε πιο πολύ κόσμο εάν ήταν λίγο χαμηλότερη, γύρω στα 2,5€ έστω 3€!!

  • Γιατί ο Δήμος δε δίνει με ανάθεση το πανηγύρι στο ντόπιο επιχειρηματία σε λογική τιμή φυσικά και με συμφωνία την τιμή του εισιτηρίου στα 2-3 ευρώ; Πάντως όσοι δυσανασχετειτε με την τιμή σκεφτείτε ότι ένα πιτόγυρο είχε 2,7€ και τώρα έχει 4€.
    Πάντως πιστεύω ότι με τον κουλη στο τιμόνι θα δουν πολλά ακόμη τα μάτια μας

    • Όλοι εσείς που σχολιάζεται είχατε πάει στο πανηγύρι το 2019? Γιατί και τότε 5 ευρώ είχαν τα εισητηρία αλλά δεν θυμάμαι να είχε διαμαρτυρηθεί κανένας.

  • Σε πληροφορω ότι έχω τρία μωρά και ξέρω πως είναι να λες όχι σε παιδί…το θέμα είναι να μάθει και το παιδί να ακούει το όχι!

  • Το ενοίκιο είναι 700 ευρώ για κάτσε υπολογίστε λίγο κοζανη 700 δρέπανο 350 η κοζανη τι παραπάνω έχει και όσο για την δημοπρασία που αναφέρει κάποιος 3 ήταν οι υποψήφιοι και αυτός που θα έδινε στον μαλουτα περισσότερα μπόνους θα έπαιρνε την δουλειά όχι ποιος θα έχει φθηνωτερα τα εισητηρια

  • Μέσα στα 5 ευρώ είναι και ΦΠΑ 24% που εάν δεν κοπεί απόδειξη αυτό το ποσο, δηλαδή το 1 ευρώ περιπου, το καρπώνεται ο επιχειρηματιας…

  • Ο Νιάημερος πως το λέτε, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια λαϊκή με κουρσάκια και πολύ φαΐ. Δεν νομίζω να θέλει κάποια ειδική μέρα που να τα δεις όλα αυτά ενώ τις υπόλοιπες όχι!!!

  • Σοκαρισμένη με τις τιμές στο λουνα παρκ ειδικά σε τέτοιο ευαίσθητο θέμα όπως το να χαροποιησουμε τα μικρά μας αγγελούδια κ να μην μπορείς οικονομικά τι είναι τα 5 ευρα στραγάλια..ο δήμος έπρεπε μεριμνήσει για τα μικρά παιδιά κ τους γονείς τους που έχουν εξουθενωθεί λόγο ακριβείας ανέχειας φτώχειας κ ένιωθαν άβολα στο να χαρίσουν λίγη ξεγνοιασιά κ χαρά στα ματια των παιδιών τους όταν αδυνατούσαν να πληρώσουν την ταρίφα.αισχος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.