Το σκάνδαλο Siemens στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ (του Ρούλη Κοκελίδη)

3 Οκτωβρίου 2022
12:54

Μετά από είκοσι χρόνια πού ξέσπασε το σκάνδαλο με τα “μαύρα ταμεία ” της Γερμανικής εταιρείας όλοι οι εμπλεκόμενοι, μετά από δεκαπέντε χρόνια κοινοβουλευτικών και δικαστικών ερευνών είναι όλοι αθώοι! Στο μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς του Πολιτικού συστήματος από την Μεταπολίτευση και μετά , η Ελληνική Δικαιοσύνη ξεπέρασε τον εαυτό της αθωώνοντας όλους τούς κατηγορούμενους !!! Αυτό που έχει πολιτική σημασία είναι, ότι μόλις έγινε γνωστό και ανακαλύφθηκε το μεγάλο σκάνδαλο, έγινε επίσης γνωστή η στενή προσωπική σχέση τής οικογένειας Μητσοτάκη με τον ισχυρό άνδρα τής Siemens στην Ελλάδα Μιχάλη Χριστοφοράκο. Όπως επίσης σε πολιτικό επίπεδο οι “παροχές ” σε είδος τής εταιρείας στον Κυριάκο Μητσοτάκη! Τυχαίο; Τέλος να σημειωθεί ότι η Siemens έχει παραδεχθεί την εμπλοκή της και έχει πληρώσει αποζημίωση ” άγνωστη “στο Ελληνικό Δημόσιο για την δράση της.

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.