12ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης: H επίσκεψη σε τρία χωριά της περιοχής (Βαθύλακκο, Μεσιανή και Ροδίτη)

4 Οκτωβρίου 2022
13:55
Κανένα σχόλιο

Η Στ΄ Τάξη του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης στο πλαίσιο των δράσεών της για την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή επισκέφτηκε στις 26/09/2022  τρία όμορφα χωριά της περιοχής μας, τον Βαθύλακκο, τη Μεσιανή και τον Ροδίτη.  Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο του Συλλόγου Φαρασιωτών Καππαδοκίας Βαθυλάκκου κ. Σοφία Κωνσταντινίδου για την ξενάγηση στο Μουσείο του Συλλόγου, τον κ. Δημήτρη Αλεξιάδη για την ξενάγηση στο Λαογραφικό Μουσείο Μεσιανής και την Πρόεδρο του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδίτη και Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ροδίτη κ. Μαρία Κεχαγιά, την κ. Δήμητρα Κάτανα, την κ. Κυριακή Καιόγλου, τον χοροδιδάσκαλο κ. Σπύρο Αφεντουλίδη και τον κ. Αθανάσιο Φούντογλου για την ξενάγηση στον χώρο του  Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου και στο Πάρκο της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στον Ροδίτη.

Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη φιλοξενία και κυρίως για το νοερό αυτό ταξίδι στις χαμένες αλλά αλησμόνητες πατρίδες που μας συγκίνησε και μας γέμισε περηφάνια για τους προγόνους μας και το έθνος μας.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.