Δήμος Κοζάνης: Ξεκινά η ενεργειακή αναβάθμιση στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Χαραυγής

5 Οκτωβρίου 2022
11:46

Ο Δήμος Κοζάνης συνεχίζει την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών του μονάδων, στοχεύοντας στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας των κτηρίων και στην παράλληλη μείωση των εκπομπών CO2, μέσω της βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης και της χρήσης ΑΠΕ.

Σε αυτή την κατεύθυνση, υπεγράφη από το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα και τον ανάδοχο του έργου Παναγιώτη Τσιαούση, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, στο Δημαρχείο, η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Νέας Χαραυγής. Παρούσα στην υπογραφή της σύμβασης ήταν και η αρμόδια αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Μελετών, Νούλα Τουμπουλίδου.

Το αντικείμενο της σύμβασης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τοποθέτηση συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης στις τοιχοποιίες και στα φέροντα στοιχεία για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηριακού κελύφους, αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων, αναβάθμιση των συστημάτων θέρμανσης, καθώς και αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με νέα φωτιστικά σώματα τύπου led.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 389.569,62 ευρώ, ενώ η συμβατική δαπάνη είναι 233.824,92 ευρώ.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020».

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.