Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας: Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 11:00 σε κινητοποίηση συγκέντρωση στο κέντρο του Αμυνταίου με τα τρακτέρ μας και τα αγροτικά μας.

5 Οκτωβρίου 2022
13:51
Κανένα σχόλιο

Ο αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας χαιρετίζει τους αγρότες που συμμετείχαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αμύνταιο με θέμα «Αγωνιστικές κινητοποιήσεις παραγωγών ροδάκινων και άλλων φρούτων».

Η μαζική συμμετοχή δείχνει το τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουμε αλλά ταυτόχρονα και την αποφασιστικότητα μας με οργανωμένη συλλογική προσπάθεια, μαζικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις, όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί να εξασφαλίσουμε  λύσεις και κατακτήσεις από την Κυβέρνηση που θα μας επιτρέψουν να ζήσουμε τις οικογένειες μας και να συνεχίσουμε την καλλιεργητική δραστηριότητα, να μην ξεκληριστούμε.

Καλούμε τους ροδακινοπαραγωγούς αλλά και όλους τους αγρότες,

αφού όλα σχεδόν τα προϊόντα αντιμετωπίζουν πρόβλημα διακίνησης και εμπορίας με χαμηλές τιμές κάτω από το κόστος παραγωγής, συσπειρωμένοι στην ΠΕΜ και τους Αγροτικούς Συλλόγους να βγούμε μαχητικά, δυναμικά και μαζικά στους δρόμους του αγώνα.

 Καλούμε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 11:00 σε κινητοποίηση συγκέντρωση στο κέντρο του Αμυνταίου με τα τρακτέρ μας και τα αγροτικά μας.

Κλιμακώνουμε στην μεγάλη συγκέντρωση που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη στην AGROTICA το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

 Δεν έχουμε αυταπάτες ότι υπάρχουν «σωτήρες» που θα μας σώσουν. Στηριζόμαστε ο ένας στον άλλον, στην ενότητα μας, στην οργάνωση μας, στην συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και διεκδικούμε αποφασιστικά και αταλάντευτα:

Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος για όλες τις ποικιλίες στο Ροδάκινο αλλά και το σύνολο των παραγόμενων προϊόντων στις συγκεκριμένες περιοχές,  από τη χαμένη παραγωγή λόγω καταστροφών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.