kozan.gr: Τη λύπη του για την αποχώρηση και μη κάθοδο της ομάδας χαντ-μπολ του Αρίωνα Πτολεμαΐδας στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής εκφράζει o παλαίμαχος αθλητής της ιστορικής ομάδας Στέλιος Βίττης

6 Οκτωβρίου 2022
08:49
Τη λύπη του για την αποχώρηση και μη κάθοδο της ομάδας χαντ-μπολ του Αρίωνα Πτολεμαΐδας στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής εκφράζει σε ανάρτησή του, μέσα απ΄το προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο παλαίμαχος αθλητής της ιστορικής ομάδας Στέλιος Βίττης.
Όπως σημειώνει: “Σαν παλαίμαχος παίκτης χάντμπολ του Αρίωνα Πτολεμαΐδας, θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για τη αποχώρηση της ομάδας από τις εθνικές κατηγορίες. Μια ομάδα με 40 χρόνια παρουσίας, δεκάδες συμμετοχές στις υψηλές κατηγορίες Α1 και Α2, με μετάλλια σε παιδοεφηβικές κατηγορίες, μια ομάδα που πολλοί παίχτες της τίμησαν την Γαλανόλευκη, μια ομάδα που έβγαλε τον Ολυμπιονίκη Γεώργιο Χαλκίδη, όπου το όνομά του κοσμεί το κλειστό ΔΑΚ Πτολεμαΐδας. Ένα όμως γυμναστήριο που για λόγους ανακαίνισης έχει κλείσει εδώ και έξι χρόνια! αφήνοντας όλους τους νέους της πόλης, όλων των αθλημάτων, μακριά από τη φυσική τους έδρα.
Είναι άξιο απορίας, πως εμείς πριν 35 χρόνια, οι τότε νεολαίοι, είχαμε αυτό το “προνόμιο” να αθλούμαστε, ενώ οι σημερινοί νέοι όχι….
Όλη η δημοτική αρχή, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όλοι οι βουλευτές του Νομού, θα πρέπει άμεσα να λύσουν το θέμα, να σκύψουν με σοβαρότητα πάνω σε αυτό, να ασχοληθούν με μεράκι ώστε σύντομα να ξαναδούμε το γυμναστήριο μας γεμάτο με αθλητές, αλλά και φιλάθλους όπως εκείνα τα χρόνια!!
Με εκτίμηση
Βίττης Κ. Στέλλιος
Παλαίμαχος Αρίωνα Πτολεμαΐδας”

3 σχόλια

  • Είναι επειδή τα τελευταία 20 χρόνια δημοτική αρχή είναι παρατάξεις προερχόμενες από τη δεξιά πείτε τον Στέλιο που ανάβει κάθε βράδυ κερί στο Μητσοτάκη

  • Στέλιο έχεις δίκιο.
    Βέβαια ο Δήμαρχος καυχιέται συνεχώς ότι φροντίζει για την πόλη.
    Εσύ αποδεικνύεις το αντίθετο. Μάλλον αυτή είναι η αλήθεια. Η διπλανή πόλη (Κοζάνη) κάνει συνεχώς έργα με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια. Η Πτολεμαΐδα δεν κάνει ούτε ένα έργο.

  • Άσε μας τώρα ρε φίλος. Λεπτομέρειες. Αφού βάλαμε ταμπέλα ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ με καρδούλα στην είσοδο της πόλης. Με αυτό ασχολούμαστε τώρα όλοι. Μην είσαι μίζερος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.