Aίτημα για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σε σχέση με την τελευταία απόφαση του Κοινοτικου Συμβουλίου για το θέμα μετεγκατάστασης – εναλλακτικής πρότασης

6 Οκτωβρίου 2022
12:17

Αν γίνει Δημοτικό Συμβούλιο και όποτε γίνει με θέμα την απόφαση 12/2022 του πρακτικού 8 του Συμβουλίου της Κοινότητας Ακρινής, αιτούμαι αυτό να γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (Πολύκεντρο) Ακρινής, προκειμένου να ενημερωθούν και να συμμετέχουν οι κάτοικοι για ένα θέμα που τους αφορά άμεσα.

Παρακαλώ για την δική σας απάντηση.

                                                                                        Ο Πρόεδρος

                                                                                Της Κοινότητας Ακρινής

 

                   

                                                                                 Θεοχάρης Καζαντσίδης                        

7 σχόλια

  • Ποιος είναι ο λόγος που θέλετε να φύγετε δε μας λέτε…

    Έστω ότι γίνεται μετεγκατάσταση, τι διαφορετικό θα κάνετε στον νέο οικισμό, σε σχέση με τον παλιό;

    • Ρωτάτε τον λόγο σοβαρά τώρα? Έχετε πάει στην Ακρινή? Έχετε δει που ζουν οι άνθρωποι κ το πώς ζουν εκεί τόσα χρόνια με την τέφρα κ το κάρβουνο, συγνώμη δλδ κιόλας αλλά επειδή έχω πάει αμέτρητες φορές γνωρίζω πολύ καλά το ότι τόσα χρόνια αυτο το κράτος δν έχει κάνει τπτ κ οι δήμαρχοι που έχουν περάσει από την Κοζάνη είναι ντροπή τους μεγάλη,όλοι έξω από το χώρο πάντα πολλά λόγια κ τραγούδια λέτε.

  • Έχεις θέσει δύο ερωτήματα?? Για νά σε απάντηση κάποιος πρώτα δεν πρέπει να είναι ανώνυμο κ δεύτερο κατά επέκταση σε ποίο από τα δύο θες απάντηση

    • Μιας κ εσείς γράφετε επώνυμα λοιπόν ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους για να γίνει η απαλλοτρίωση ενός οικισμού την απόφαση την παίρνει η ΔΕΗ κ όχι οι κάτοικοι τους αναγκάζουν να φύγουν πληρώνοντας τους ότι τους ανήκει όπως είναι το σωστό κ φυσιολογικό κ ρωτώ εγώ γιατί τα βάζετε με τον κόσμο κ δν πάτε να κάνετε διαμαρτυρία στην ΔΕΗ στα μεγάλα κεφάλια που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις? Δν νομίζω ότι η ΔΕΗ είναι υπό την απειλεί των κατοίκων όλων αυτών των χωριών που ήταν σε μετεγκατάσταση κ πολύ απλά μα τόσο απλά δν μπορείτε να τα βάλετε με τα μεγάλα κεφάλια για αυτό κ τα βάζετε με τα μικρά τους ανθρώπους που είναι αναγκασμένοι να φύγουν από τα χωριά τούς κ το χειρότερο τους κρίνετε κιόλας σαν να φταίνε αυτοί.

  • Η τέφρα και το κάρβουνο τελείωσαν κύριε, ας το καταλάβουμε πια!
    Εκτός αυτού, με τη λογική σας πρέπει να μετεγκατασταθούν όλα τα Μπουτζάκια (Ελλήσποντος)

  • Τώρα περιμένετε να φύγετε ; Μαζί με το Κλείτος έπρεπε να έχετε φύγει !! άδικα χάνετε το χρόνο σας σε συνελεύσεις, που έχετε κάνει αμεεεετρητες ! Μην ελπίζετε πια! Δεν πρόκειται να υπάρξει μετεγκατάσταση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.