Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν.Κοζάνης: Ευχαριστήριο για δωρεές στη μνήμη του Νίκου Φεσατίδη

7 Οκτωβρίου 2022
20:10

 

 

Πρίν μερικές βδομάδες έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Φεσατίδης, Δικηγόρος.

Στη μνήμη του  προσέφεραν  στο Σύλλογο μας,

Η σύζυγος και η  κόρη του  το χρηματικό  ποσό των 500,00 ευρώ

Η κα Σούλα Λαζαρίδου και ο κος Κώστας Παπαγεωργίου το χρηματικό ποσό των 50,00 ευρώ.

Η κα Άννα και ο κος Λευτέρης Καραπακλίδης  το χρηματικό ποσό των 50,00 ευρώ.

Η κα Κούλα Βασιλειάδου, το χρηματικό ποσό των 50,00 ευρώ.

Ο κος Λάζος Λαζαρίδης, το χρηματικό ποσό των 50,00 ευρώ.

Η κα Ελπίδα Κουιμτζίδου,  το χρηματικό ποσό των 50,00 ευρώ.

Η οικογένεια Κωνσταντίνου Τζάκα, το χρηματικό ποσό των 50,00 ευρώ.

Τα παιδιά του Κέντρου Ημέρας «ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης και οι γονείς, τους  ευχαριστούμε γιατί με την οικονομική ενίσχυση που μας προσφέρουν,  στηρίζουν  την συνέχιση του έργου του Συλλόγου μας και  μας  ενθαρρύνουν στην προσπάθεια μας  να  στηρίξουμε  τα παιδιά  με αυτισμό και τις οικογένειες τους , που ζουν στην περιοχή  μας .

 

 

 

Ένα σχόλιο

  • Ένα άλλο μεγάλο θέμα είναι οι εκδρομές που κάνουν τα σχολεία εκπαιδευτικες λένε στην Αθήνα χωρίς να ενδιαφέρει τους καθηγητές εάν οι γονείς μπορούν να ανταπεξελθουν στις οικονομικές απαιτήσεις της κάθε εκδρομής. Τα παιδιά να θέλουν να πάνε οι γονείς να μην έχουν λεφτά να τα στείλουν και να επικρατεί μέσα στο σπίτι νεύρα και θυμό από τα παιδιά. Αυτήν την εποχή πρέπει να γίνονται αυτές οι εκδρομές; Βέβαια τους καθηγητές δεν τους ενδιαφέρει γιατί πάνε τζάμπα. Μην πείτε για ευθύνες γιατί οι συνοδοί μόνοι τους θέλουν να πάνε εάν δεν έβρισκαν συνοδούς δεν θα γινόταν η εκδρομή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.