Ομάδα ελεύθερα σκεπτόμενων πολιτών Πτολεμαϊδας: Κατεστραμμένα φωτιστικά στον δρόμο για τις αθλητικές εγκαταστάσεις Πτολεμαϊδας (Φωτογραφίες)

10 Οκτωβρίου 2022
12:14

ΑΛΛΟ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ Η ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΣΠΑΣΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ.ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΥΣΚΟΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ.

ΟΜΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

3 σχόλια

  • Προετοιμάζεται, από το Δήμο Κοζάνης, η υποβολή πρότασης στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ώστε να το Αρχοντικό Λασσάνη να γίνει ψηφιακό μουσείο όπου τα ολογράμματα του Λασσάνη και του Υψηλάντη θα μιλούν για την ιστορία αλλά και το μέλλον του τόπου.

    Στην Πτολεμαΐδα ο Δήμος κάνει κάτι για το μέλλον. Τι έχει δημιουργήσει να το πει στο κόσμο.

  • η δημοτικη αρχη πλακεντα και μονο που ξεβρωμισε την πολη και ασχοληθηκε με την καθημερινοτητα των πολιτων ειναι αρκετο,καμια αλλη δημοτικη αρχη δεν το εκανε αυτο,οσο για τον δημο κοζανης ας τον επισκεφτουμε για να ακουσουμε τι λεν οι κοζανιτες για τον μαλουτα,τον οποιο τον περιμενουν στην γωνια

    • Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος/η με τα ελάχιστα που έκανε ο δήμαρχος, όπως να ξεβρομίσει όπως λες την πόλη, τότε δικαιολογείς απόλυτα το όνομα του προφίλ σου. Η σύγκριση με προηγούμενους δημάρχους είναι πισωγύρισμα και δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις των κατοίκων Εορδαίας, όπως επίσης και τις προεκλογικές του εξαγγελίες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.