Εκλογές Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης: “Συνάδερφε ήρθε η ώρα να δώσεις την απάντηση σου δίνοντας δύναμη στην “ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ””

12 Οκτωβρίου 2022
10:08
Κανένα σχόλιο

ΔΥΟ ιατροί της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, η μοναδική αιματολόγος και η μοναδική ογκολόγος της ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔONΙΑΣ στο ΕΣΥ αλλά και 2 διευθυντές ΜΕΘ και ενας ιατρός εργασίας βγαίνουν μπροστά για να στηρίξουν, για να φωνάξουν και για να διεκδικήσουν για το δικό μας Δημόσιο Σύστημα ΥΓΕΙΑΣ. Το ΕΣΥ δεν είναι τσιφλίκι κανενός αλλά όλου του κόσμου. Το δημόσιο σύστημα υγείας το οποίο είναι κέντρο αναφοράς για όλους τους ιατρούς ( ιδιώτες αλλά και δημόσιους) απειλείται !!
Συνάδερφε ήρθε η ώρα να δώσεις την απάντηση σου δίνοντας δύναμη στην “ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ”.
Αγαπητοί συνάδελφοι παίρνουμε το θάρρος να επικοινωνήσουμε μαζί σας, κοινοποιώντας την διακήρυξη του συνδυασμού της “Προοδευτικής Κίνησης Ιατρών”, ενόψει των επικείμενων εκλογών στον Ιατρικό Σύλλογο- όργανο με χαρακτήρα όχι μόνο θεσμικό αλλά και σωματειακό- ζητώντας να αφιερώσετε ελάχιστο χρόνο για την ανάγνωση της.
Θα είναι μεγάλη τιμή η υποστήριξη του ψηφοδελτίου μας, τόσο στο τοπικό (ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου) όσο σε εθνικό επίπεδο (εκπρόσωποι ΠΙΣ), σχηματίζοντας από κοινού, ένα ανάχωμα στην σχεδιαζόμενη ισοπέδωση των εργασιακών σχέσεων, στη διάλυση- ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, στην απορρόφηση των ιατρείων και των ελευθεροεπαγγελματιών συναδέλφων από τους επιχειρηματικούς κολοσσούς.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.