Σ. Καμπουρίδης για κινητοποιήσεις αγροτών Δρεπάνου Κοζάνης: “Τα προβλήματα των αγροτών πρέπει να συζητούνται στην ώρα τους και στον τόπο τους”

12 Οκτωβρίου 2022
13:34

Τα προβλήματα των αγροτών πρέπει να συζητούνται στην ώρα τους και στον τόπο τους. Να δίνονται λύσεις από ανθρώπους που γνωρίζουν εφόσον πρώτα τους ακούσουμε, και όχι να δημιουργούμε πρόβλημα στην καθημερινότητα της πόλης για τους υπόλοιπους συνδημότες μας. Οι αγρότες του Δρεπάνου γνωρίζω ότι εδώ και πολύ καιρό το θέσανε στον Δήμαρχο. Δεν εισακούστηκαν και αναγκάστηκαν να έρθουν στην πόλη.

13 σχόλια

  • Εννοεί και πιστεύει τελικά αυτά που ειπώθηκαν εχθές και απ όσο τον έχουμε γνωρίσει πολιτικά και επιχειρηματικά το λέει η καρδιά του

    • Ποια είναι η αστειοτητα που εντοπίζετε εν προκειμένω;
      Δεν μας την τονίζετε για να γελάσουμε όλοι μαζί;;;
      Αστείο είναι που πάει να ξεπουληθεί δημοτικό αγροτεμάχιο υψηλής παραγωγικότητας για υποτιθέμενες επενδύσεις που δεν αρμόζουν στη συγκεκριμένη γη;
      Αστείο είναι ότι απαξιώνεται ο κάμπος του Δρεπάνου και όλες οι γύρω επενδύσεις κόστους χιλιάδων ευρώ;
      Αστείο είναι ότι περιέρχονται σε εργασιακή αβεβαιότητα 44 αγρότες και οι οικογένειές τους;
      Κρατήστε την κοινωνική αναισθησία, εμείς θα πορευθούμε με κοινωνική συνείδηση για το δίκαιο αγώνα μας!

  • Δεν μεμφομαι το σχόλιο του κ. Καμπουρίδη καθώς κατανοεί πως οι αγρότες εξαναγκάζονται από τον Μαλουτα σε αυτές τις κινητοποιήσεις αλλά θα καταθέσω το παρακάτω με όλη την ειλικρίνεια.
    Όσο τα τρακτέρ διέσχιζαν τους δρόμους της Κοζάνης αλλά και όσο βρίσκονταν παρκαρισμένα στο κέντρο, ο κόσμος και οι περαστικοί σήκωναν ψηλά τα χέρια στη θέα των γεωργών, επευφημούσαν με τις κόρνες των οχημάτων και σε πολλές περιπτώσεις υπήρχαν χειρονομίες υπέρ του αγώνα.
    Σαφώς και δεν γνώριζαν τον σκοπό της κινητοποίησης αλλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως όλοι μας έχουμε περιέλθει σε τέτοια κοινωνική απόγνωση που αναζητάμε δράσεις. Αυτό αγνοεί η τωρινή δημαρχεία και θα το βρει μπροστά της.

  • Σταύρο προχώρα και είμαστε όλοι δίπλα σου. Βαρεθήκαμε εδώ και 35 χρόνια την ίδια συνταγή. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ πρέπει ο τόπος και η πόλη μας να ξεφύγει από αυτό το συγγενολόι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.