ΔΕΥΑ Εορδαίας: Συμπλήρωση ερωτηματολογίου που αφορά στο πόσιμο νερό

13 Οκτωβρίου 2022
08:25
Παρακαλούμε να διαθέσετε λίγα λεπτά για τη συμπλήρωση του παρακάτω ερωτηματολογίου που αφορά στο πόσιμο νερό. Με αυτόν τον τρόπο, οι θέσεις και οι προτάσεις σας, λαμβάνονται υπόψη στην Υλοποίηση του Σχεδίου Ασφάλειας Νερού που καταρτίζει η ΔΕΥΑ Εορδαίας. Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να το βρείτε και στην ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας eordaia.gov.gr. Ευχαριστούμε!

4 σχόλια

  • Να συμπληρώσουμε όσα ερωτηματολόγια θέλετε, αφού όμως πρώτα δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα των αναλύσεων από τις υδρευτικές γεωτρήσεις που σε τακτά χρονικά διαστήματα είστε υποχρεωμένοι να κάνετε και που δεν πρέπει να μένουν αδημοσίευτα.

  • Εδώ και 40 ημέρες σας έχω πάρει 10 τηλέφωνα για βλάβη στην οδό ελευθερίας 84 και μας έχετε γραμμένους,τα ερωτηματολόγια σας μαραναν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.