kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ο πολιτικός κατήφορος συνεχίζεται

13 Οκτωβρίου 2022
08:52

 O Λ. Μαλούτας όταν καθόταν στα έδρανα της αντιπολίτευσης είχε κατηγορήσει πολλές φορές τον προκάτοχό του Ε. Ιωαννίδη γι’ αλαζονεία κι έπαρση. Σήμερα, εκείνος, έχει επιδοθεί σε ρεσιτάλ έπαρσης, αλαζονείας κι εκδικητικότητας, χωρίς προηγούμενο. Τελευταίο παράδειγμα αυτής της ανάρμοστης συμπεριφοράς  η στάση του, χθες, απέναντι στους αγρότες του Δρεπάνου. Ανεξαρτήτως των θέσεών του πάνω στο ζήτημα που τους απασχολεί, το να τους αντιμετωπίζει με σεβασμό, ως Δήμαρχος, είναι υποχρέωσή του. Οι δημότες της Κοζάνης δεν τον έστειλαν στο Δημαρχείο για να “βγάζει” τα απωθημένα του σε όποιον κατά την άποψή του δεν του φέρθηκε σωστά. Πώς αλλιώς να δικαιολογήσει κανείς τις αναφορές του για το πως τον υποδέχτηκαν οι αγρότες στο Δρέπανο (άρα εμμέσως πλην σαφώς θα έπρεπε να κάνει κι αυτός το ίδιο) ή ότι δεν μπορεί να τους δει μέχρι τη 1:30 (σεβαστό) αλλά κι από ‘κει και πέρα βλέπουμε. Tι πάει να πει από ‘κει και πέρα βλέπουμε; Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι κάποιοι από τους αγρότες που βρέθηκαν στο Δημαρχείο ήσαν ψηφοφόροι του ενώ ακόμη και συγγενικά τους πρόσωπα έθεσαν υποψηφιότητα με τον Λ. Μαλούτα. Όποιος έχει τις αμφιβολίες του για όσα αναφέρουμε, μπορεί να ρίξει μια γρήγορη ματιά στο βίντεο του kozan.gr και θα καταλάβει πως ο πολιτικός κατήφορος για τον Λ. Μαλούτα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Η Χύτρα

30 σχόλια

  • Τον κ. Μαλουτα το υποδέχθηκαν στο Δρέπανο οι αγρότες όπως του αρμοζε τότε, με μαύρες σημαίες δείχνοντας του πως είναι ανεπιθύμητος, αυτό άλλωστε έχει συνειδητά καταγραφεί σε βίντεο και αναρτηθεί στο διαδίκτυο, όχι από τους αγρότες αλλά από άνθρωπο του δημάρχου. Ο εν λόγω κύριος αφορμή έψαχνε στα δύο βήματα να γυρίσει την πλάτη του και να φύγει. Όπως και τώρα λησμονεί πως κατέχει εκλεγμένη θέση δημοσίου λειτουργού όπου είναι υποχρεωμένος να δέχεται τον κάθε πολίτη. Ό,τι και να πει, ό,τι και να πράξει πλέον είναι έκθετος σε κάθε έκφανση των πολιτικών του κινήσεων. Εμείς εδώ θα είμαστε να αντιπαραβαλλουμε το κοινό καλό όλων έναντι του προσωπικού συμφέροντος.

  • Ο άνθρωπος βρέθηκε σε αυτή τη θέση ως διάδοχος του προκάτοχου του, ως συνέχεια λόγω κοινής κομματικής προέλευσης. Στην πορεία όμως φάνηκε πως δεν έχει κληρονομήσει και τα χαρίσματα του προκατόχου του, και έτσι εδώ και χρόνια είναι αποκομμένος από τους πολίτες. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε καθημερινά μπροστά στα μάτια μας. Ένας Δήμος που έχει μείνει στην εικονική πραγματικότητα, στους τίτλους και στις παχιές επικεφαλίδες ως ενεργειακός, οικολογικός κλπ κλπ ενώ η πραγματικότητα είναι τραγική και χαρακτηρίζεται από απραξία και ανικανότητα. Που και που εμφανίζεται ως συνδιοργανωτής σε δράσεις για τις οποίες άλλοι κοπιάζουν, έτσι για να ρίχνει στάχτη στα μάτια και να δικαιολογεί το λόγο ύπαρξης του.

  • Δηλαδή εσύ στο βίντεο βλέπεις αλαζόνα δήμαρχο? Γιατί εγώ βλέπω να τον τραμπουκιζουν και αυτός να είναι σοβαρότατος

    • Τι λες ρε Μαλουτακι. Ποιος τραμπουκισμος; Εχεις δει πως ειναι ο τραμπουκισμός.Ο τραμπουκισμος συνδέεται με πραξη βίας. Βλεπεις καμια βια? Για δες την ερμηνεια. γιατι τους λεει Ο Δημαρχουλης σου για το πως υποδεχτηκαν στο Δρέπανο? Αντιποινα τους κανει? Μαγαζι του ειναι το Δημαρχειο? Γιατι υψωνει τον τονο της φωνης του σε καποιονα πο τους αγροτες? Γιατι ειπε στην Γραμματέα του θα δουμε μετά τις μιαμιση αν θα τους δω? Μαθε τι ειναι η τραμπουκα και μετα μιλα. αλλα τι να πεις αν εισαι μαλουτακι

    • Μαλουβλακι εκτός από αγράμματο είσαι και περιορισμένης ευθύνης.
      Για πες εσύ λίγο πόσο σοβαρό είναι να λες μια αυθαίρετη ώρα και βλέπουμε; Έτσι κλείνει τα ραντεβού του ο παριστάνω το δήμαρχο; Μάλλον στα μοναδικά ραντεβού που είναι στην ώρα του είναι για τα καθρεφτακια.

    • Που ήταν ο τραμπουκισμος κυρίε, σας ερωτώ χωρίς καμία ειρωνεία. Ερωτήσεις τιθονταν από τους αγρότες αφού πρώτα τους κρατάει συνειδητά ο Μαλουτας δέσμιους σε μια επισφαλή εργασιακή κατάσταση. Ο Μαλουτας δεν ήταν σοβαρότατος όπως γράφετε αλλά σιωπηλός γιατί δεν είχε απαντήσεις σε κανένα από τα καίρια ερωτήματα.
      – γιατί να δωθεί γόνιμη γη υψηλής καλλιέργειας αφού το θερμοκήπιο υδροπονίας απαιτεί άγονα χώματα;
      -δεν γνωρίζει πως η ίδια επενδυτική κίνηση στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας άφησε καμμένη γη πίσω με χρέη σε τράπεζες και εργαζόμενους;
      -λοιπα εμπλεκόμενα πρόσωπα γνωρίζει το επιχειρηματικά ποιόν τους;
      Αυτά είναι τα ερωτήματα που έθεσαν στο δήμαρχο που εσείς τα παρουσιάζετε ως τραμπουκισμο και τη σιωπή του Μαλουτα ως σοβαρότητα.
      Ακόμα και όταν άφησε αιχμές για το ποια πλευρά είναι, με τους ανθρώπους και με τα ΜΑΤ, ο Μαλουτας πάλι σιωπή…
      Καταλαβαίνετε τώρα;

  • ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ..ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ …ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΠΑΝΕ..ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ..

  • μπορούμε να πούμε πολλά αναφορικά με τον τρόπο διοίκησης του Μαλούτα.
    όμως ο τρόπος που εισβάλουν στο γραφείο είναι ανεπίτρεπτος. το γραφείο δημαρχου δεν εκπροσωπεί μόνο τη δημοτική αρχή αλλά και τους πολιτες.
    στο βίντεο φαίνεται το μέλος της νομαρχιακής του πασοκ Αποστολιδης παντελής να λέει “περάστε παιδία… καθίστε παιδιά… η γραμματέας σου μας είπε…” είναι εικόνα συμπεριφοράς μελους της νομαρχιακης αυτή; θα παρει θεση η νομαρχιακη;

    ΥΓ κοίτα να δεις που υπερασπίζομαι τον Μαλούτα. ουτε κι εγω το πιστεύω

    • Ας φρόντιζε να τους δεχτεί σε καθορισμένη ώρα για να μη νοιώσουν ότι τους αγνοεί και να μη χρειαζόταν να εισβάλουν. Δεν είναι δα και Πρέσβης της Κουάλα Λουμπούρ για να μην προλαβαίνει!

      • Δες το βίντεο και μετά μίλα.Λες και μπήκε στο καφενείο του χωριού.
        Και από ότι φαίνεται στο βίντεο το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο στις 13 και 30.
        Έχεις κάθε δικαίωμα να κάνεις κριτική στον δήμαρχο αλλά τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες και κατακριτέες.

        • Δεν ήταν κανένα ραντεβού προγραμματισμένο. Ο Μαλουτας διαμήνυσε μέσω της γραμματέως του τους αγρότες ότι μετά τις 13:30 και ΑΝ θα τους δεχτεί. Όταν εσάς παίξουν με το μέλλον σας τόσο άνανδρα μπορείτε να φερθείτε με στωικότητα. Εμείς αναγνωρίζουμε πως οι κοινωνικοί αγώνες απαιτούν φόρα.

  • Γιατί να μην είναι αλαζόνας και να διακατέχεται από έπαρση; Μήπως θα ξαναβάλει για δήμαρχος; Και αν βάλει θα ξαναβγεί; Ο Δήμος εδώ και 3 χρόνια είναι παρατημένος, δεν ενδιαφέρεται κανένας για τίποτα. Το μόνο που ένοιαζε ήταν να φύγει , και αφού έφυγε τώρα καθόμαστε!!!! Γίναμε και οικολογικός δήμος ,σιγονταραμε και τον Μητσοτάκη στην απολιγνιτοποιηση της περιοχής όλα καλά!!!!!!

  • Το ότι δεν “προλάβαινε” να τους δεχθεί συμπυκνώνεται στην παρακάτω φράση :”Είτε σας αρέσει είτε δε σας αρέσει, θα δοθεί στον εργολάβο”!

  • Ειλικρινά βλέποντας το βίντεο διαπιστώνω ότι η αγένεια είναι απ την πλευρά των αγροτών και ιδικά απ’τον συνταξιούχο συνδικαλιστή της ΔΕΗ κ.Αποστολιδη που είναι μάλιστα και μέλος της νομαρχιακής του ΠαΣοΚ. Θέλω να πιστεύω ότι το :ξαναερχόμαστε του Ανδρουλάκη δεν θα είναι σ’αυτό το επίπεδο.

    • Πού την βλέπετε την αγένεια από την πλευρά των αγροτών;;; Το γνωρίζετε πως ο Μαλουτας προτίθεται να ξεπουλήσει αγροτεμάχιο υψηλής καλλιέργειας για υδροπονία που απαιτεί άγονα χώματα σε ιδιώτη

      Δεν βλέπετε αγένεια κύριε, αγωνία βλέπετε αλλά δυστυχώς δεν θέλετε να την διακρίνεται γιατί η ψυχραιμία βρίσκεται πάντα με τον ισχυρό, εν προκειμένω με το Μαλουτα. Μάθετε σας παρακαλώ να ερμηνεύετε κοινωνικά γεγονότα.

      • Η αγένεια αφορά αυτόν που μπουκάρει πρώτος στο γραφείο και καλεί τους υπολοίπους να μπούν .Αλλά έτσι έμαθε, καθήμενος στα συνδικαλιστικά θρανία της ΔΕΗ.

        • Αποκαλείτε ως αγένεια την ενέργεια που μπαίνει κανείς σε γραφείο εκλεγμένου δημοσίου λειτουργού και ενώ έχει την υποχρέωση να τον δεχτεί το αρνείται. Την ενέργεια του εκλεγμένου δημοσίου λειτουργού που πάει να ξεπουλήσει δημοτική γη ως προσωπικό του τσιφλίκι πως θα την χαρακτηριζατε;

          • Οι ευγένειες είναι για τους ευγενικούς.Οποιος “την έχει δει” Μαρία Αντουανέτα και αντιμετωπίζει τους δημότες με απαξίωση σε όλα τα θέματα,τους οδηγεί σε απελπισία παλεύοντας να ακουστούν και δεν αφήνει περιθώρια για ευγένειες. Ότι σπέρνει θερίζει.

    • Αγένεια είναι όταν είσαι εκλεγμένος και λειτουργείς πίσω από κλειστές πόρτες.

      Όσο για τον Ανδρουλάκη έχει άλλους πονοκεφάλους, και αυτοί είναι ειδικοί συνεργάτες κλπ αυλικοί του τύπου που παριστάνει το δήμαρχο. Εκθέτουν τον Ανδρουλάκη.

    • Είναι τίμιο να εργάζεσαι στον πρωτογενή τομέα.
      Δεν είναι τίμιο να
      είσαι εκπρόσωπος εταιρειών και να υποστηρίζεις τα συμφέροντά τους.
      Άλλωστε ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Κοζάνης κ Παλάσκας είναι και αυτός συνταξιούχος της ΔΕΗ.

      • Βεβαίως είναι τίμιο να είσαι αγρότης.Αλλά συνταξιούχος με παχυλή σύνταξη και να το παίζεις αγρότης… άσε να κάνει κάποιος άλλος τη δουλειά.
        Και σε κάθε περίπτωση ας υπάρξει ενημέρωση για το τί συμβαίνει με την επένδυση αυτη και ποιοί και γιατί την αρνούνται,αν είναι επωφελής για την περιοχή και την δημιουργία 200 θέσεων εργασίας , όπως λέει η εταιρεία.

        • Στα στρέμματα που θέλει να δεσμεύσει η εταιρία δεν γίνεται να προσλάβει 200 εργαζόμενους όπως παρουσιάζει. Είναι ποτέ δυνατόν να απασχολούνται 2 άτομα σε μισό στρέμμα γης;;; Συνέλθετε!!!

    • Για το ξεπούλημα δημόσιας γης που συμβαίνει μπροστά στα μάτια σας ποιος θα πρέπει να επιληφθει και κυρίως ποιον να μαζέψουν; Αυτό σας απασχολεί;

    • Ποιος ο λόγος να μας μαζέψουν; Η πορεία των αγροτών σας πληροφορω ΉΤΑΝ καθόλα ΝΌΜΙΜΗ!!! Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και παλιότερος πολιτικάντης “θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα” και προσωπικά να συμπληρώσω στην ηθική ακεραιότητα!

      • Ναι γιατί τις άλλες μέρες που δεν είναι οι αγρότες η πόλη είναι σουηδικό πρότυπο χάρη στις δημοτικές αρχές…

    • Το χάος ποτέ δεν προκαλείται από κοινωνικούς αγώνες αλλά νομοτελειακά είναι αποτέλεσμα πολιτικών, άνομων ενεργειών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.