kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ούτε καν ρωτήθηκε και δεν είχε ιδέα για την έγκριση ποσού 8000 ευρώ (με το ΦΠΑ), για την προμήθεια ειδών κυλικείου (καφέδες, νερά κ.α.) για ανάγκες που αφορούσαν και το δικό της γραφείο

13 Οκτωβρίου 2022
09:49

 

Όπως αναφέρει το φιλικό της περιβάλλον, ούτε καν ρωτήθηκε, δεν είχε ιδέα και δε θα συναινούσε ποτέ σ’ ένα αίτημα για έγκριση τέτοιου χρηματικό ποσού. Ο λόγος για την Αντιπεριφερειάρχη Νέας Γενιάς, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Ο. Πουταχίδου, της οποία το γραφείο,  συμπεριλαμβάνεται,  μαζί με της Α. Δαδαμόγια &  του Μ. Μακρυγιάννη, στα τρία γραφεία Αντιπεριφερειαρχών, για τα οποία κατατέθηκε, αίτημα, από τη δεύτερη, για έγκριση ποσού 8000 ευρώ (με το ΦΠΑ), για την προμήθεια ειδών κυλικείου (καφέδες, νερά κ.α.), θέμα που έφερε στη δημοσιότητα το kozan.gr κι είναι πρώτο θέμα συζήτησης, παντού, τις τελευταίες ώρες. Αν όντως η Ο. Πουταχίδου – και δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε το φιλικό της περιβάλλον – δε γνώριζε το παραμικρό γι’ αυτό το αίτημα γεννιούνται περισσότερα ερωτηματικά ενώ αποδεικνύεται για μια ακόμη μια φορά ότι στην Περιφερειακή Αρχή επικρατεί μια πολύ “ωραία” ατμόσφαιρα.

 

Η Χύτρα

11 σχόλια

    • Αγαπητή Χύτρα,τελικά όλα τα ζητήματα μεταφέρονται από “φιλικά” πρόσωπα. Τόσο δύσκολα είναι να επικοινωνισετε με την ίδια για να δείτε τι ισχύει.

  • Η Κατερίνα έχει χάσει το δρόμο της.
    Η Όλγα δεν τον βρήκε ποτέ.
    Ο Γιώργος το καλό παιδί δεν έχει βρει ούτε την μπάλα για να τη χάσει.
    Και από την άλλη έχουμε και δήμαρχο το Μαλουτα.
    Η Κοζάνη είναι ότι ψηφίζει. Αυτοί την εκπροσωπούν αυτοί τους ψηφίζουν.
    Τα λόγια είναι περιττά.

  • Λάθος του Μακρυγιάννη που δεν το έφερε σε ψηφοφορία.Ακούει χίλια δυο. πρέπει να είναι πιο σύντομος.αρκετά τους ντάντεψε.

  • Γκατζαβελη-σαββοπουλε-πουταχιδου-γιατσο-κιοσσε-κλπ φυγετε απο τον ανυπαρκτο,ας μεινουν οι αυλικοι και θα φαει καλα στις εκλογες,οπως σας πουλησε ετσι να του φερθειτε,ας μεινουν οι δαδαμογιες-κοζατσανηδες-μανοι-μακρυγιαννηδες-κιαννες και ουτε τα μισα ποσοστα απο το 2019 δεν θα παρει,τα εγκληματα και η υπεροψια πληρωνονται.

  • Αβάντα κανεις μην εκτεθεί μαζι με τους άλλους; Χειρότερα το εκανες. λες τι να γραψω ωστε να της γινω αρεστός, Δουλεύεις κοσμο ρε χύτρα. Αν δεν έβγαινε στη φόρα ολα μελι γαλα. Ας βγει να το πει η ίδια οτι δεν συναινω κ οτι δεν γνώριζα.

    Υ.Γ Θα σου πει μπράβο και ευχαριστώ μην ανησυχείς.

    παρακαλώ να περάσει.

    • Βρε χαζουλη ισα ισα τωρα ειναι που μπορουν να την ξεμπροστιάσουν οι αλλοι δυο και να πουν λεει ψεματα αν λεει ψεματα. αν δεν το εγραφε η χυτρα πως θα μαθαινες οτι αυτη λεει ετσι οτι δνε γνωριζε? ολα στο φως λοιπον να δουμε τι λενε ολες οι πλευρες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.