Κοζάνη, κέντρο: Ενοικιάζεται διαμπερές διαμέρισμα 65τ.μ. πολυτελείας, προσόψεως στον 3ο όροφο με ασανσέρ και ατομική θέρμανση τηλεθέρμανσης

13 Οκτωβρίου 2022
12:09
Κανένα σχόλιο
Κοζάνη, Κέντρο: Ενοικιάζεται διαμπερές διαμέρισμα 65τ.μ. πολυτελείας, προσόψεως στον 3ο όροφο με ασανσέρ και ατομική θέρμανση τηλεθέρμανσης. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο με 2 εντοιχιζόμενες ντουλάπες, σαλοκουζίνα και μπάνιο.  Είναι πλήρως επιπλωμένο, με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές,  και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, θωρακισμένη πόρτα, 2 κλιματιστικά, θυροτηλεόραση, δάπεδα από πλακάκι, ηλεκτρικές τέντες  και αποκλειστική θέση στάθμευσης.  Βρίσκεται σε εξαιρετική και ήσυχη γειτονιά, δίπλα σε αγορά και συγκοινωνίες ,με άμεση πρόσβαση στα ΚΤΕΛ.(xωρις μεσιτικά έξοδα).
Το παρόν ακίνητο διατίθεται τουλάχιστον για 2 έτη και περισσότερο.Το μίσθωμα είναι διαπραγματεύσιμο και εξαρτάται απο τα έτη μίσθωσης.

   ΤΗΛ Επικοινωνίας 6947003963 και 6957178700.
 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.