Η ομάδα Special Olympics Κοζάνης συμμετείχε στους πανελλήνιους αθλητικούς αγώνες των Special Olympics Ελλάδας που έγιναν στο Λουτράκι Κορινθίας.

Η μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή, που είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού υμνεί την προσπάθεια, τη δύναμη ψυχής και την αλληλεγγύη των ατόμων με νοητική αναπηρία. Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω απο 900 αθλητές και αθλήτριες των Special Olympics από Ελλάδα και Κύπρο. Οι αθλητές/τριες είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν για 5 ημέρες (3 ως 8 Οκτωβρίου) σε 7 επίσημα αθλήματα των Special Olympics (Κολύμβηση, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβο, ποδηλασία, Πινκ πογκ και bocce) στέλνοντας το πιο ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας, ομαδικότητας και συνύπαρξης χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.

Στους αγώνες συμμετείχαν με επιτυχία και δύο μαθητές του σχολείου μας! Ο Λευτέρης Ζιμπιλίδης που πήρε χρυσό στον αγώνα δρόμου 400μ. και ο Γεώργιος Χανής που πήρε χρυσό στο αγώνισμα της κολύμβησης 50μ. ελεύθερο και χάλκινο στα 50μ. ύπτιο.

Η Δ/ντρια, οι εκπαιδευτικοί και οι συμμαθητές/τριες τους τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε και άλλες πολλές επιτυχίες !!!

Η προσπάθεια και ο αγώνας τους μάς κάνουν περήφανους/ες!