Εκδήλωση με παρουσίαση του Βελβεντού ως τουριστικού προορισμού σε κοινό δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/10 στο χώρο του Λαογραφικού και Εθνολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης

13 Οκτωβρίου 2022
23:52

 

Εκδήλωση με παρουσίαση του Βελβεντού ως τουριστικού προορισμού σε κοινό δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/10 στο χώρο του Λαογραφικού και Εθνολογικού Μουσείου.

 

 

 

4 σχόλια

  • Τους παρουσιασε πως μπορουν να ερθουν και να αποκλειστουν σε ενα χωριο οπως το καταφυγι, πως μπορουν να ερθουβ βελβεντο με κλειστο μουσειο και ξενοδοχειο, πως να καθισει στην πλατεια και τα σκυλια να ειναι περισσοτερα απο τον κοσμο. Τελος πως να παει σκεπασμενο και να τα δει ολα διαλυμενα…..πρωτα σημαζευεις το σπιτι σου και μετα καλεις κοσμο!

  • Για να έρθει κάποιος στο Βελβεντό ή θα περάσει 2 χιλιόμετρα χωματόδρομο στα Πιέρια, ή θα περάσει το δρόμο στο Σαραντάπορο ή θα περάσει την υψηλή γέφυρα Σερβίων. Πρόσβαση χρειάζεται ο τουριστικός προορισμός όχι φωτογραφίες στο facebook.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.