kozan.gr: Επίσκεψη του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστου Δήμα στην Π.Ε. Κοζάνης την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου

15 Οκτωβρίου 2022
20:22
Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr, επίσκεψη στην Π.Ε. Κοζάνης την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
-10:30  Επιχείρηση PROUD FARM (Άγ. Δημήτριος Δ. Κοζάνης)
-11:45  Επιχείρηση MetaMind Innovations (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας/Κοίλα)
-14:00  Συνάντηση με ΔΕΕΠ στο ΕΒΕ Κοζάνης
-14:30 Συνάντηση με τα μέλη του Επιμελητηρίου στο ΕΒΕ Κοζάνης.
-15:30 Επιχείρηση BIOEXIS (Νεάπολη Δ. Βοΐου)

6 σχόλια

  • Την Δευτέρα ο εθνικός κλόουν και γελωτοποιός έχει γυμναστήριο και έστειλε τον υφυπουργό μπουρδολογικης αναπτυξης!
    Τι ψηφίζουμε βρεεεεε!
    Όλα τα πρωινά στο Σκάι,τα απογευματινά στο τένις και η Αναπτυξη;το πιο σύντομο ανεκδοτο!

  • Δεν υπάρχουν άλλες περιοχές και άλλοι δήμοι στη Δυτική Μακεδονία. Υπάρχει μόνο ο δήμος Βοίου του κυρίου Κασαπίδη. Μπράβο μπράβο μπράβο.

  • Και θα πανε να τον ακουσουν οι βολεμενοι σανοφαγοι ψηφοφοροι αυτου του συνονθυλευματος που μεσα σε 3,5 χρονια κατεστρεψε την Ελλαδα!
    Ευτυχώς μετρατε αντιστροφα και αυτος θα ειναι ο τελευταιος ζορικος χειμωνας που θα σας υποστουμε!

  • Το δούλεμα στο νομό καλά κρατεί,το μόνο που επενδυτικά προχωράει είναι τα φωτοβολταϊκά και οι ανεμογεννήτριες, αλλά φρόντισαν να βάλουν την μπριζα εδώ και τα έσοδα στην Αθήνα.Κι εδώ οι μεγαλοσχήμονες τοπικοί παράγοντες κοιμούνται?τον ύπνο του δικαίου από τις “εμβληματικές”επενδύσεις!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.