Το παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr: “Κανένας δεν έχει δείξει ενδιαφέρον για να φτιαχτεί όλα αυτά τα χρόνια” (Φωτογραφίες)

16 Οκτωβρίου 2022
22:50

Τα τελευταία 6 χρόνια κάνω το δρομολόγιο Καπνοχώρι – Θεσσαλονίκη – Καπνοχωρι και κάθε φορά βλέπω την στάση κ θλίβομαι. Μιλώ για μία στάση λεωφορείων, όμως στην πραγματικότητα εκεί που στέκομαι και περιμένω, δεν μπορεί να αποκαλεστεί έτσι. Το μόνο που υπάρχει είναι αυτό που απεικονίζουν οι φωτογραφίες. Κανένας δεν έχει δείξει ενδιαφέρον για να φτιαχτεί όλα αυτά τα χρόνια. Τουλάχιστον ας την γκρεμίσουν από εκεί να μην υπάρχει. Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο υπεύθυνος για τη συντήρηση των στάσεων, η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο δήμος Κοζάνης, οι τοπικοί πρόεδροι των χωριών-κοινοτήτων. Δεν ζητάμε πολυτέλειες, αλλά μια στάση αξιοπρεπή. Ούτε θερμαινόμενη ούτε κλιματιζόμενη, αλλά μια στάση που να είναι λειτουργική.

Η στάση αυτή στο Καπνοχωρι εξυπηρετεί τους κατοίκους των όμορων χωριών Αγίου Δημητρίου, Ρυακίου, Ακρινής, Τετραλόφου, Καπνοχωρίου. Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει η κακοκαιρία. Πως θα προστατεύονται οι κάτοικοι περιμένοντας το λεωφορείο ώστε να μετακινηθούν;

Ευελπιστώ κάποιος να ευαισθητοποιηθεί.

Κουσαλίδου Ελένη

 

6 σχόλια

  • Οι φωτογραφίες συμπυκνώνουν την αντίληψη όλων μας, ανεξαιρέτως, για κάθε τι δημόσιο.
    Το χρυσοπληρώνουμε, αλλά δεν το εκτιμάμε.
    Γι’ αυτό βρίσκουν την ευκαιρία να μιλάνε για ΣΔΙΤ και ιδιωτικοποιήσεις.

  • Ο πρόεδρος – πρόεδροι των χωριών τί κάνουν;;;; τίποτε. Αλλά καλά το “κράτος” είναι άστα. Εδώ βλέπουμε ότι ούτε και η ιδιωτική πρωτοβουλία των χρηστών τουλάχιστον δεν υπάρχει. Ένα απόγευμα χρειάζεται μόνο να πάνε 1,2,το πολύ 3 άτομα να τη βάψουν και να πληρώσουν έναν υαλοπίνακα. Να ευπρεπισουν με εθελοντισμό. Ούτε αυτό υπάρχει.

  • Ενα βαψιματακι θελει και είναι πένα. Ο Δήμος και η περιφέρεια μάλλον δεν θα την δουν ποτέ την στάση. Ούτε καν να την αλλάξουν

  • Είναι μια μικρογραφία του μέλλοντος…
    Αν δεν κάνουμε κάτι ώστε να αντισταθούμε στη συρρίκνωση της περιοχής αυτό θα είναι μια σταγόνα στον ωκεανό.
    Όσον αφορά τη στάση, ας ασχοληθεί ο πρόεδρος ή οι πρόεδροι και θα γίνει μέσα σε λίγες μέρες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.