kozan.gr: Μικρό το ενδιαφέρον σε μια ακόμη εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας – Λίγος σχετικά κόσμος (αναλογικά με το μέγεθος & προετοιμασίας στην εκδήλωση & εξαιρώντας του συμμετέχοντες) στην ημερίδα και παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων με θέμα: “Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας”, που διοργανώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 17/10 στο κτήριο της Περιφέρειας στην ΖΕΠ (Φωτογραφίες & Βίντεο)

17 Οκτωβρίου 2022
18:16

 

Μικρό το ενδιαφέρον σε μια ακόμη εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Λίγος σχετικά κόσμος (αναλογικά με το μέγεθος & προετοιμασίας στην εκδήλωση & εξαιρώντας του συμμετέχοντες) στην ημερίδα και παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων με θέμα: Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας”, που διοργανώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 17/10 στο κτήριο της Περιφέρειας στην ΖΕΠ.

 

36 σχόλια

  • Φτώχεια και πείνα στην δυτική Μακεδονία και ο κασαπιδης κάνει τον καθηγητή καινοτομίας.για αλλά τον ψήφισαν και με άλλα ασχολείται.ερχεται το νέο!!!!

  • Οι μισοι τησ φωτο ειναι ομιλητές. Και οι τρεις τέσσερις οι γνωστοι των προγραμματων. Η εκδηλωση εγινε για να γίνει. Κανεις δεν το ήξερε

  • Ρε παιδιά τώρα πραγματικά τι ενδιαφέρον να έχει μια τέτοια ημερίδα όταν γίνεται από άσχετους. Και πραγματικά κυριολεκτώ διότι η καινοτομία δεν περιορίζεται σε αγροτικά προϊόντα , αλλά σχετίζεται με την πληροφορική και τα μηχανήματα τεχνολογίας στην συνέχεια θα εξειδικευτούν στα προϊόντα . Αλλά είπαμε όταν δεν υπάρχει γνώση όλα ξεκινούν ανάποδα.

  • Δηλάδή αυτοί που είναι στο πάνελ γνωρίζουν από καινοτομία και νέες τεχνολογίες. Εδώ πραγματικά γελάμε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια.

    • Έχει σηκώσει και τα πόδια πλέον με αυτούς . Μας κούρασαν . 30 χρόνια τους τρώμε στην μάπα. Να πάνε σπίτια τους και να αφήσουν την Δυτική Μακεδονία ήσυχη.

  • Τελικά η εικόνα που έχετε ανάρτηση δεν δείχνει αυτό που λέτε, μήπως η προκαταληψει σας σας περιορίζει στο να δείτε την πραγματικότητα.

    • Kαποιοι φοιτητες ήρθαν ενα 20λεπτο αφουα ρχισε η εκδηλωση και ψιλογεμισε πισω προφανως γιατι τους ζητησε καποιος καθηγητς του ή απο μονοι τους ετσι για να τον στηριξουν. η ουσια ειναι οτι αν παρεις τους εισηγητες του φιλους και τους απαρατρεχαμενους ζητημα να ειχε πραγματικα ενδιαφερομενους καμια 40αρια ατομα. Αν αυτο εσυ το θεωρεις επιτυχια σε μια Περιφερεια όπως την δικη μας και για μια εκδηλωση με τοσους ομιλητες τοτε πασο

      • Η επιτυχία κάθε σεμιναρίου στηρίζεται στο ενδιαφερων τον συμμετοχοντων.Αρα πλέον ενδιαφερόμαστε για αλλά ζητούμενα.

    • Ναι όλοι έχουν προκατάληψη με αυτούς που δεν αποδίδουν. Άσε μας ρε φίλε , τράβα να παίξεις σε καμιά άλλη αυλή.

    • δεν εχεις χαμπαρι χωριαταρε τι σημαινει το καινο στο καινο – τομος. Αλλα ουτε εκανες τον “κοπο” να το ψαξεις πριν γραψεις την “εξυπναδα” σου.

      ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ

  • Η Περιφερειακή αρχή γνωρίζει απο Γεωπονία και αγροτιά παιζει μπαλα εκ του ασφαλούς εκει που γνωρίζει θεωρητικά το αντικείμενο πάρα πέρα όχι. Στην τεχνολογία που πλεον το επιβάλουν οι συνθήκες οι μέρες η εποχή είναι πίσω σε γνώσεις και δεν έχει ανθρώπους να το τρέξουν ” και κατι event οτι έχουμε το Πανεπιστήμιο κτλ δεν εχει βγει τπτ ωστε να φέρει θεσεις εργασιας η εστω καινοτομία αντιθέτως μια χαρα περνανε αλλοι στα ποστα τους και αλλοι με την “έρευνα” γενικα ολοι τους βολεμενοι.

  • Η περιφέρεια έχει πατώσει στην 13 θέση στις απορροφήσεις του ΕΣΠΑ και αυτοί τους ίδιους και τους ίδιους, τους αποτυχημένους . Μας τους μοστράρουν για μεγάλα μυαλά. Που πάτε ωρέ με τις όρνιθες?. Ανάξιοι όλοι τους . Στις εκλογές θα φάνε μαύρο ψήφο….

    • Η ευδεπ κατώτερη των περιστάσεων. Δεν παίρνει μπρος με τίποτα. Αφού μεγάλε δεν προχωράει τι τη θέλεις. Τον Μπάμπη τον έσκασαν.

  • Για όλους έρχεται η ώρα της κρίσης , θα έρθει και για αυτούς κανείς δεν ξεφεύγει. Τα κατορθώματα τους θα γίνουν γνωστά στις επόμενες γενιές που καταδίκασαν με τραγελαφικό τρόπο . Φαντάζεστε πως θα τους θυμούνται όλοι. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάντια .

  • Κασαπιδη στηρίζεσαι και προβάλεις ανθρώπους που είναι πολύ αδύναμοι. Βρες άλλους. Μάζεψε τους δικούς σου που έφυγαν γιατί δεν θα βγεις και θα στεναχωρηθουμε. Μ αυτα δεν θα βγεις.

  • Ωραία και η καινοτομία και η δημιουργία, αλλά όταν όλα αυτά περιορίζονται στην πορεία σε 10 άτομα που θα επιδοτηθούν για να καινοτομήσουν, και αυτοί είναι οι γνωστοί, που χρόνια τώρα μεγαλώνουν τις τσέπες τους, τί να ενδιαφερθεί ο κόσμος. Ο κόσμος θέλει πρακτικά πράγματα, σωστή ενημέρωση, άμεσα αποτελέσματα. Καλή η θεωρία, αλλά η ζωή δεν είναι μόνο θεωρία.Δώστε λύσεις λογικές και θα δείτε για πότε γεμίζουν οι αίθουσες.

    • Τα είπες όλα στην πρώτη πρόταση. Σαν πάρτυ με καλεσμένους λίγους ωφελουμενους “συγγενείς” μοιάζουν όλες αυτές οι ημερίδες…

  • Λαοθαλασσα….3 κι ο κουκος.. αχαχαχαχα!
    Αντε νουδουληδες ονειρο ηταν και παει…σε καμια 30αρια χρονια παλι ισως ξαναβγειτε και δειτε αυτοδυναμια και 50αρια. Το ονειρο του ’19 φτανει στο τελος του.

  • Κασαπίδη μπορείς και χαμηλότερα, συνέχισε έτσι. Είσαι άσχετος με τα περισσότερα θέματα αλλά το χειρότερο είναι ότι νομίζεις ότι είσαι γνώστης. Εκδηλώσεις παρωδία που σε όλες μονοπωλείς τον λόγο με τις ίδιες ανοησίες. Καινοτομία δεν είναι ο Κρόκος και το μέλι. Καινοτομία δεν είναι να έχεις τα ίδια είκοσι άτομα χειροκροτητές σε κάθε εκδήλωση σου. Σε πιστέψαμε αλλά δυστυχώς μας βγήκες αλαζόνας και ανίκανος να διαχειριστείς ομάδα και έργο.

    • Αυλοκόλακα πάνε φάε Μέλι και Κρόκο και ψάξε να βρεις άλλο πολιτικό να σε ταΐζει απο τώρα γιατι σε ενα χρόνο το αφεντικό θα ειναι σε κήπο με κότες να διδάσκει εκεί καινοτομία. Δεν εχει κάνει τίποτα για τους νέους και την προώθηση της καινοτομίας με νεοφυείς επιχειρήσεις , αντε ανίκανοι όλοι μας έχετε καταστρέψει και έχετε και το θράσος να μιλάτε.

  • Ε κάνεις εκδήλωση για την καινοτομία στη ΔΜ και φέρνεις να δείξεις τον κρόκο; Θα μας τρελάνετε; Τι καινοτόμο έχει ο κρόκος;

  • Ε δεν ειναι και Νιαημερος να εχει φουλ κοσμο! αχαχαχα

    για τα πανηγυρια και τους φανους ειστε μονο ρεεεεεε

    • Γιατί συγκρίνεις ανόμοια πράγματα και δε συγκρίνεις με αντίστοιχες ημερίδες του πανεπιστημίου όπως το GEEEN MOBILITY που δεν έβρισκες να κάτσεις;

  • Ο Κασαπιδης εβαλε αυτογκολ με τις αλλαγες των χωρικων αντιπ/ρχων που εκανε πριν 1 χρονο,γελανε ακομα και οι καρυπιδης και ζεμπιλιαδου,δυστυχως οι καινουργιοι δεν τραβανε καθολου και ολα τα χρεωνεται ο περιφερειαρχης,βλεπω να πατωνει αν εστω και τωρα δεν κανει προσπαθεια να μιλησει μαζι τους και με κανα 3-4 αλλους[ βλεπε γκατζαβελη]μηπως και σωσει την παρτιδα.Ο τζιτζικωστας δεν ειναι χαζος που τους εχει διπλα του οπως και της ηπειρου και συνεχως εκλεγονται.Με αυλικους δουλεια δεν γινεται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.