Η  νέα Κοζανίτικη Αναγέννηση (Γράφει ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος)

18 Οκτωβρίου 2022
14:37

 

Η συζήτηση για την Ανάπτυξη, την Πρόοδο στην Κοζάνη είναι μία συζήτηση για την Πόλη. Η ενέργεια, η γεωργία και ο τουρισμός είναι μία συνομιλία που πρέπει να γίνει και σε τοπικό αλλά και περιφερειακό επίπεδο.

Δεν διακρίνω αυτό το διάστημα μία εξυπνάδα από την πλειοψηφία όλων όσων διεκδικούν θώκους… απεναντίας κυριαρχεί η πενία…

Τα σιαμαία της Αθήνας, αριστερά και δεξιά, των οποίων η ηλιθιότητα και βλακεία έχει βρει ανώριμους και απολίτικους μιμητές στην Ελληνική Περιφέρεια – είναι πολύ ορατό αυτό στην πόλη μας και γενικά στην Δυτική Μακεδονία – δεν ήθελαν ποτέ πόλεις. Ήθελαν την χώρα ένα απέραντο καζίνο με νόμους της ζούγκλας και αυτό έπραξαν.

Η νέα Κοζανίτικη Αναγέννηση ξεκινά από μία συζήτηση, μία νέα ιδέα, ένα νέο όραμα για την Κοζάνη στον νέο αιώνα. Είναι μέρος της συνέχειας της Μακεδονικής Αναγέννησης. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επικρατήσουν οι δυνάμεις της οπισθοδρόμησης, της ασχήμιας και της καταστροφής.

Η πόλη της Κοζάνης, η Δυτική Μακεδονία, μπορούν και θα γίνουν οι νέοι Πρωταγωνιστές.

 

 

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δημοσιογράφος

Δρέπανο, Οκτώβριος 22

 

3 σχόλια

  • Θα μπορούσες να μας απαντήσεις

    Που είναι ο Σημανδρακος;
    Τί παίζεται με τα στελέχη και τους συνταξιούχους της ΑΝΚΟ;
    Τι γίνεται με το ζευγαρολιβαδο;
    Με τί ασχολείται η ΑΝΚΟ;
    Με τι ασχολείται η αναπτυξιακή του δήμου Κοζάνης;και ποιος είναι πρόεδρος με μισθό άνω των 2500 ευρω;

  • Δεν είσαι ο πλέον κατάλληλος να διακρίνεις όσους θα φέρουν την Αναγένηση Θεόφιλε! Για σκέψου λίγο τις φούσκες που υποστήριξες με πάθος και φορτωθήκαμε όλοι ! … γιαυτό άραξε φτάνει τόσο που διαμόρφωσες τη κοινή γνώμη….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.