kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: “Φλερτάρει”, με πολλές πιθανότητες, για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Π.Ε. Κοζάνης

19 Οκτωβρίου 2022
10:38

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο Χρήστος Τσιλφίδης, γιος του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαίδας, Α. Τσιλφίδη, “φλερτάρει”, με πολλές πιθανότητες, για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Π.Ε. Κοζάνης. Η οικογένεια Τσιλφίδη διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Πρόεδρο του κόμματος Ν. Ανδρουλάκη γεγονός που θα παίξει, μεταξύ άλλων, ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή της συμμετοχής του Χρήστου στο ψηφοδέλτιο στις επόμενες Εθνικές Εκλογές.

Η Χύτρα

15 σχόλια

  • Ποιος ειναι ο κυριος Τι εχει δειξει ποια ειναι η κοινωνικη του δραση τι εχει προσφερει…….τιποτααααααα αντε γεια ρε

  • Κληρονομικό δικαίωμα είναι οι υποψηφιότητες; Περνάει από πατέρα σε γιο; Και τι έκαναν; Αποδοχή κληρονομιάς; Τέτοια γίνονται και δεν θέλει ο κόσμος ούτε να σας ξέρει!

    • Μα καλά που ζεις; Σε άλλη χώρα; Όλα κληρονομικά είναι, Παπανδρέου, Καραμανλήδες, Μητσοτακηδες, Ανδρουλάκηδες κλπ. Σόι πάει το βασίλειο εδω και πάρα πολλές δεκαετίες.

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο να πουλάς προς τα έξω ότι ο κάθε υποψήφιος (ειλικρινά δεν το θέλω να το προσωποποίησω) έχει σχέσεις με τον πρόεδρο του κόμματος. Λες και είμαστε στο 1980! Αν έχει ο κάθε ένας να μας παρουσιάσει τις προτάσεις του και τη δουλειά του,και θεωρεί ότι μπορεί ας κριθεί. Δημοκρατικό ελεύθερο δικαίωμα είναι. Αλλά να πουλάς ότι είσαι γνωστός – οικογενειακός φίλος – ξάδερφος του προέδρου, δεν είναι και τόσο σοβαρό επιχείρημα. Εκτός και αν ξέρεις ότι αυτό είναι ο μόνος τρόπος να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά.

  • Ουσιαστική μετάλλαξη στα κόμματα και στο Πασοκ-Κιναλ
    Κατά της βασιλείας υπέρ της κληρονομικής διαδοχής χωρίς παρουσία και αγώνες,επειδή ήταν ο μπαμπσς

  • Ο μηχανισμός Εργατικού Κέντρου-Τσιφλίδη-Εργολάβων-Τομεαρχών ΔΕΗ θα τον σπρώξει? Αυτά τα έχει βαρεθεί ο κόσμος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.