kozan.gr: Σημερινή (19/10) εξόρμηση, με διανομή φυλλαδίων, από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης, στη λαική αγορά και τα καταστήματα της Πτολεμαίδας για το πρόγραμμα του κόμματος που εξαγγέλθηκε από τον Α. Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη (Φωτογραφίες)

19 Οκτωβρίου 2022
13:16

Σημερινή (19/10) εξόρμηση, με διανομή φυλλαδίων, από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης, στη λαική αγορά και τα καταστήματα της Πτολεμαίδας για το πρόγραμμα του κόμματος που εξαγγέλθηκε από τον Α. Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη

13 σχόλια

  • έχω το παλιό συλλεκτικό “πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης”.

    Τις μέρες της πανδημίας με έκανε να ξεκαρδίζομαι στα γέλια … απίστευτο κόμικς.

      • Εγώ θυμάμαι τα Ζάππεια….Και άλλα φαιδρά της Νέας Δημοκρατίας όπως και της κυβέρνησης των ”αρίστων” και του ”επιτελικού κράτους” που μόνο επιτελικό δεν είναι!!!

    • Εγώ να δεις τι γέλιο έριχνα με τον διχαστικό προδοτακι του Χάρβαρντ με τα έξυπνα μέτρα του μέσα στην πανδημία. Καινούριο συκώτι έφτιαξα από τα γέλια με τον κλόουν της Πάρνηθας.

  • Μετα τις εκλογες στον τσιριζα η κατασταση θα ειναι ο τελευταιος να κλεισει την πορτα,ενα πυροτεχνημα ηταν με κυρια χαρακτηριστικα τον λαικισμο και την δημαγωγια,ευτυχως για την χωρα δεν προκειται να ξανακυβερνησουν,στα 4μιση χρονια που κυβερνησαν αφησαν πισω τους συντριμια και καταστροφες!!!

    • Ζακέτα να βάλεις μην κρυώσεις μόνο.
      Καλό είναι να ξυπνήσεις και να έρθεις στο 2022 και μη ζεις με τις ψευδαισθήσεις του 19.
      Όνειρο ήταν και πάει.
      Ο ψεΚουλης και η βλαχοδεξια θα ξανάδει κυβέρνηση όταν εγώ γίνω πρωταθλητής στο χόκεϊ 😂😂😂😂

      • Οντως πιο πιθανο ειναι να γινεις πρωταθλητης στο χοκει παρα να ξανακυβερνησει ο φιλος σου ο τσιπροκιο,ειδες τελικα που συμφωνουμε!!!! Αχαχαχα!!!!

    • Για σανό έχουμε το μπλε συνονθύλευμα με τον κλόουν που παριστάνει τον πρωθυπουργό. Έχει μάστερ και ντοκτορά σε αυτό η βλαχοδεξια από αρχαιοτάτων χρόνων.

  • Παιδιά δεν είναι καλό που πέρασε ο Σύριζα. Καλύτερα δεν ήταν να έχουμε από Δευτέρα επίσκεψη Δρακουλέσκου; Α, και να συζητάμε ποιο νοσοκομείο θα κλείσει. Ειδικά με τον κορονοιό ΚΟΥΤΙ θα μας έρχονταν!!!

  • Οντως πιο πιθανο ειναι να γινεις πρωταθλητης στο χοκει παρα να ξανακυβερνησει ο φιλος σου ο τσιπροκιο,ειδες τελικα που συμφωνουμε!!!! Αχαχαχα!!!!

  • Όταν οι Συριζανέλ προφέρουν μαζί τις λέξεις ….Πρόγραμμμα & Θεσσαλονίκη, αν δεν το κάνουν για αυτοσαρκασμό, τότε μας κάνουν πλάκα κατάμουτρα και χωρίς ίχνος Τσίπ-ας!!!

  • Βλέπω καλά ή μπερδεύονται;Οι μισοί στις φωτό έτρεχαν με το ΠΑΣΟΚ και ο πρώην βουλευτής πρώτος…Μυριστηκαν κάτι κ τρέχουν με ΣΥΡΙΖΑ;Αχχχ οι ιδεολογίες γίνανε φυλλάδες του ΣΥΡΙΖΑ που μας τις μοιράζετε και εμείς τις βάζουμε στο κλουβί ,για να μην πέφτει κάτω το καναβουρι.Απλα θυμηστε στον κόσμο ότι δεν είστε αριστερά και είστε αδερφάκια του ΠΑΣΟΚ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.