kozan.gr: Την Παρασκευή 21/10, στην Καστοριά, η υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή της Σήραγγας της Κλεισούρας μεταξύ της Εγνατίας Οδού και της ανάδοχης εταιρείας

19 Οκτωβρίου 2022
17:34

Την Παρασκευή 21/10, στην Καστοριά, θα πραγματοποιηθεί η υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή της Σήραγγας της Κλεισούρας μεταξύ της Εγνατίας Οδού και της ανάδοχης εταιρείας. Αυτό ανέφερε πριν από λίγο στην έναρξη της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης.

kozan.gr

14 σχόλια

  • Μελέτη πριν από 25 χρόνια χωρίς σήμερα καμία ανάπτυξιακη σημασία και άλλα 4 να τελειώσει θα κόβουν βόλτες τα ζώα. Και φιέστα σε ξενοδοχείο ο λαός πεινάει και ξενιτεύεται
    ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΊΑ.

  • Σπουδαίο έργο. Διότι είναι γνωστό ότι καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι κινούνται Πτολεμαΐδα – Καστοριά, οπότε θα αποφύγουν 15 λεπτά στροφές. Ποιος το σκέφτηκε αυτό, να μας το πείτε. Θα τα είχε λύσει μάλλον όλα τα άλλα θέματα της περιοχής.

  • Θα φέρει ακόμη μια πόλη ποίο κοντά στην ναυαρχίδα του υγειονομικού ενδιαφέροντος της Δυτικής Μακεδονίας. Στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο. Έτσι γίνονται στην πράξη κάποια νοσοκομεία περιφερειακά και στο μέλλον πανεπιστημιακά.

  • Γεμίσαμε δρόμους, αλλά φτιάχνουμε τρύπες στα βουνά…

    Αυτή η σήραγγα μοιάζει με το έργο του Φώλια στα Γρεβενά “Επταχώρι-Δοτσικό-Σαμαρίνα”, πολλά λεφτά για το τίποτα.

  • Ένα βήμα ποιο κοντά στο Μποδοσακιο και στα διαγνωστικά κέντρα, Καστοριά Πτολεμαΐδα 20 λεπτά, Αμύνταιο 30 λεπτά και Εδεσσα κάτω από 100 χιλιόμετρα, επίσης για τη Φλώρινα και ειδικά τον χειμώνα θα είναι καλύτερα από το τούνελ μέσο του δρόμου που πάει Βαρικο – Ανάργυροι. Φοιτητές, δάσκαλοι, γιατροί, εργαζόμενοι, θα οφείλεται πολύς κόσμος….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.