kozan.gr: Σφοδρή κριτική στη Δημοτική Αρχή του Δήμου Κοζάνης από τον ενδιαφερόμενο να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο Θεόδωρο Σιόγκα: “Απέτυχε παταγωδώς, σε δύο επίπεδα, η σημερινή Δημοτική Αρχή του Δήμου Κοζάνης. To πρώτο επίπεδο είναι στο να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν και δεύτερον να κάνει εκείνες τις προτάσεις που θα οδηγήσουν την περιοχή στο φως. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ΣΔΙΤ του Δήμου Κοζάνης, που αν το διαβάσατε προτείνει νηπιαγωγεία – σχολεία στην περιοχή της ΖΕΠ κι ένα Κλειστό Κολυμβητήριο τα οποία υποτίθεται είναι το αντίδοτο σε αυτό που έχει πάθει η περιοχή από την απολιγνιτοποίηση. Σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των δημοτών και τις απαιτήσεις της νέας εποχής” (Bίντεο)

19 Οκτωβρίου 2022
19:07

 

Σφοδρή κριτική στη Δημοτική Αρχή του Δήμου Κοζάνης από τον ενδιαφερόμενο να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο Θεόδωρο Σιόγκα, εν ενεργεία Πρόεδρο του ΓΕΩΤΕΕ Δ. Μακεδονίας. Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στο σημερινό (19/10) κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West Channel: “Απέτυχε παταγωδώς, σε δύο επίπεδα, η σημερινή Δημοτική Αρχή του Δήμου Κοζάνης. To πρώτο επίπεδο είναι στο να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν και δεύτερον να κάνει εκείνες τις προτάσεις που θα οδηγήσουν την περιοχή στο φως. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ΣΔΙΤ του Δήμου Κοζάνης, που αν το διαβάσατε προτείνει νηπιαγωγεία – σχολεία στην περιοχή της ΖΕΠ κι ένα Κλειστό Κολυμβητήριο τα οποία υποτίθεται είναι το αντίδοτο σε αυτό που έχει πάθει η περιοχή από την απολιγνιτοποίηση. Σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των δημοτών και τις απαιτήσεις της νέας εποχής”, ενώ σε ό,τι αφορά την πρόοδο και την εξέλιξη των συναντήσεων που έχει κάνει μέχρι στιγμής σημείωσε: “Δεν σας κρύβω ότι υπάρχει ένα σχήμα το οποίο ήδη έχει δημιουργηθεί. Θεωρώ ότι στον κατάλληλο χρόνο, δεν έχει έρθει η ώρα ακόμη,  θα γίνουν οι ανακοινώσεις”.

Απαντώντας περί των ευθυνών των τριών συνεργαζόμενων παρατάξεων για τη σημερινή κατάσταση στο Δήμο Κοζάνης, ο κ. Σιόγκας ανέφερε: “Η ευθύνη της παράταξης του Κ. Μιχαηλίδη, μαζί με την παράταξη του συναδέλφου μου Ε. Σημανδράκου και του κυρίου Λ. Μαλούτα στο ακέραιο βαραίνει και τις τρεις παρατάξεις. Σε όλη τη διάρκεια της αυτοδιοικητικής θητείας συμπορεύθηκαν απαρέγκλιτα χωρίς καμία άρνηση, αντίρρηση ή αμφισβήτηση των όσων έφεραν στο Δημοτικό Συμβούλιο”.

 

17 σχόλια

  • κ.Σιόγκα βιάζεσαι και διασπάς το χώρο της ΝΔ και χωρισ να εχεισ δυναμικη δε σε γνωριζει ο κοσμος ασε τον εγωισμο κατσε και μιλα με γκατζαβελη τοπαλιδη φουντογλου κιανα γκοβεδαρο γιατι θα χαθει ξανα ο δημος

  • Είναι ο πιο αποτυχημένος δήμαρχος που πέρασε από την Ελλάδα η Κοζάνη σήμερα έπρεπε να είναι η καλύτερη πόλης της Ελλάδας με τόσα εκατομμύρια που πέρασαν από την περιοχή.

  • Αγαπητέ κ.Σιόγκα.
    έχετε ως τώρα 3στα3 στις δημοσιεύσεις σας και δεν αναφέρομαι σε καλές δημοσιεύσεις. Γιατί δεν αναφέρατε τις ενεργειακές κοινότητες ; γνωρίζεται τα ωφέλει ;
    Επίσης αυτό δεν είναι όλο το Σδιτ. Αναφέρατε ότι θα εκανε κλικ !!!
    Τέλος, δε καταφέρατε να βγείτε δημοτικός σύμβουλος αρχικά, και πυροβολάτε pool που θα αντλήσετε υποψηφίους. Αν κατεβείτε που δε θαρρώ να έχετε δυναμική.
    Πολύ κακος και παλαιάς κοπής. λυπαμαι

  • Σιογκα θα σε στηρίξουμε στο Δήμο. Είσαι πολύ καλος. Εσύ Δήμο και ΟΑμανατιδης Περιφέρεια. Θα αλλάξει ο τόπος.

  • Έγινε σεισμός,έπεσαν τόσα χρήματα και δεν έγινε τίποτα η Πόλη αντί να γίνει καλύτερη έγινε χειρότερη
    Τώρα με όλους αυτούς που διοίκησαν μέχρι σήμερα και πιθανόν να θέλουν να διοικήσουν και αύριο, και τους αλλους που κάνουν μόνο δηλώσεις υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι θα κάνουν κατι;

  • Πολύ καλή η τοποθέτηση σας κ.Σιογκα.Απλά κάποιοι θέλουν να τα κουκουλώσουν. Και πώς γίνεται αυτό;Πετώντας λάσπη και κακίες μην ακούς κανέναν και προχώρα

  • Χαλαρωστε παιδια ρωτηστε κυριακο μιχαηλιδη, μαγγιριδη, κοεμτζοπουλο εαν θελουν, ενας ενας ολοι θα παρετε

  • Άσχετα με το αν είναι σωστά ή οχι αυτά που γραφει το άρθρο δεν θα μπορούσα να μην σχολιάσω ότι η επικεφαλίδα κατηγορητήριο είναι σχεδόν μεγαλύτερη από το άρθρο.. γιατί μήπως δεν διαβαστει????Ε και???

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.