kozan.gr: Γονείς από σχολεία και νηπιαγωγεία της Κοζάνης συναντήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 19/10 στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης για να συζητήσουν διάφορα θέματα που σχετίζονται με τη θέρμανση, την ακρίβεια και τις γνωστές λίστες για την εκπαιδευτική διαδικασία καθώς και τα προβλήματα με τις εφημερίες στην Παιδιατρική Κλινική του Μαμάτσειου (Φωτογραφίες)

19 Οκτωβρίου 2022
21:45

Γονείς από σχολεία και νηπιαγωγεία της Κοζάνης συναντήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 19/10 στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης για να συζητήσουν διάφορα θέματα που σχετίζονται με τη θέρμανση, την ακρίβεια και τις γνωστές λίστες για την εκπαιδευτική διαδικασία καθώς και τα προβλήματα με τις εφημερίες στην Παιδιατρική Κλινική του Μαμάτσειου. Αυτή η πρώτη συνάντηση έγινε με σκοπό ώστε να υπάρξει μια καλύτερη οργάνωση και διεκδίκηση σε μια σειρά ζητημάτων. Σε δεύτερο στάδιο θα επιχειρηθούν συναντήσεις με φορείς (π.χ. Δήμαρχο), ενδεχομένως να οργανωθούν κάποιες πορείες διαμαρτυρίας κι άλλες πρωτοβουλίες.

 

9 σχόλια

  • Ψοφάμε όλοι για προεδριλίκια. Οι σύλλογοι γονέων έχουν μπερδέψει γενικά ρόλους και στόχους. Δεν κάνουν πρώτα μια βόλτα να δουν τα σχολικά κτίρια στα οποία βάζουν τα παιδιά τους, που αν κάνει ένα μικρό σεισμό σε ώρα σχολείου θα κλαίμε όλοι… Και ας αφήσουν την ακρίβεια. Ας ασχοληθούν με αυτήν όταν θα γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι και βουλευτές. Έτσι κι αλλιώς εκκολαπτύρια πολιτικών έχουν καταντήσει. Σπάνια να δεις κανέναν της προκοπής να ασχολείται.

  • Μου αρέσει που στο σχολείο μας παρακαλούσαν να πάμε. Πρόκειται για τα παιδιά μας, να μη μείνουν χωρίς θέρμανση (σε πόλη που δεν καίει πετρέλαιο), να μην γίνει τηλεκπαίδευση, να μην κλείσει η παιδιατρική και ό,τι να’ ναι γενικώς. Ας μείνει χωρίς θέρμανση και θα χοροπηδήξει ο όποιος υπεύθυνος. Θα κληθεί εισαγγελέας και όλα τα σχετικά. Κάθε χρόνο οι σχολικές επιτροπές του κάθε Δήμου πραγματοποιούν τέσσερις κατανομές με ζεστό χρήμα. Δεν είναι πολλά αλλά ούτε και λίγα. Και μπράβο που τα είπατε. Και μετά; Βγήκε κάτι από αυτό; Πραγματικά όσοι συμμετέχετε σε κάτι τέτοια πρέπει να είστε εντελώς χασομέρηδες!

  • ΕΔΩ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!!!ΕΙΝΑΙ Ν`ΑΠΟΡΕΙΣ Η ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ!!!ΔΑΣΚΑΛΑ Α`ΤΑΞΗΣ Δ.ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΙΣΩΣ ΔΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΝΕΟ;ΙΣΩΣ ΔΕ ΔΙΔΑΞΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΑΞΗ;ΙΣΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ;ΙΣΩΣ,ΙΣΩΣ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.