Έκτακτο περιφερειακό Συμβούλιο, την επόμενη εβδομάδα, μετά από αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για τις ανεμογεννήτριες στο Βέρμιο (Βίντεο)

20 Οκτωβρίου 2022
07:32

Έκτακτο περιφερειακό Συμβούλιο, την επόμενη εβδομάδα, μετά από αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για τις ανεμογεννήτριες στο Βέρμιο.

 

8 σχόλια

  • ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ***ΓΥΡΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΗ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!!! ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ

    • Πηγαινε να δεις τι εχουν κάνει πάνω στο Βερμιο και μετά πές την γνώμη σου!
      Επίσης πές μου τι κερδίζει ο τοπός μας απο όλη αυτή την φυσική καταστροφή!

    • Εσύ είσαι για τα πανηγύρια εκτός και αν έχεις πάρει το πεντακοσαράκι σου. Τι δεν καταλαβαίνεις όταν σου λέει ότι όλα τα φωτοβολταϊκά της χώρας τα έβαλαν στην περιφέρεια μας και δεν θα έχουμε που να σταθούμε. Γερμανοί Ολανδοι Γάλλοι και δικά μας ξεφτέρια κερδοσκόποι. Χαιρέτα τα βοσκοτόπια τα δάση τα βουνά τα χωράφια. Αυτοί θα κερδίζουν και συ θα πεινάσεις . Γίδι έ γιδι … πυρηνικά σε μάραναν

  • Γεωργία μου φαίνεται ότι και εσύ ακολουθείς αντιπολιτευτική κρητική αλλά Καρύμπα
    Μην έχεις απαιτήσεις όταν έρθει η ώρα….

  • Δηλαδη μας λενε οτι πρεπει να φοβομαστε την γατα(ΑΠΕ) και οχι το λιονταρι(καρκινογονος λιγνιτης),βαβαια ξερουμε ολοι γιατι γινεται αυτο,διοτι τα προνομια που ειχαν ορισμενοι με λιγνιτη ηταν πολλα και σημαντικα,ενω τωρα σου λεει με ανεμογενητριες παει το παρτι τελειωνει!!! Το μονο που δεν μας ειπαν ακομη οτι ο λινιτης κανει πολυ καλο στην υγεια και ειδικα στα πνευμονια!!!! Ποιον δουλευετε βρεεεεεε!!!!!

    • Για δες από τη σελίδα της ΡΑΕ σε ποια θέση
      βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα όσον αφορά την τιμή
      σε ΕΥΡΩ/Mhr.

      Και μετά ψάξε να δεις πόσες ανεμογεννήτριες έχουν
      σκοπό οι άριστοι να εγκαταστήσουν μέχρι το 2030 σε
      όλα τα βουνά της Ελλάδας.

      Μετά έλα εδώ πάλι να μας πεις καλά κρασά.

    • Αυτό το παραμύθι με τα προνόμια του λιγνίτη δεν πιάνει άλλο. Τα προνόμια της ΔΕΗ τα παίρνουν πάλι οι επιτήδιοι στην Αθήνα! Ο Στάσης χρίζει τη βίλα του, τα τζάκια μεταφέρουν φυσικό αέριο απο την Αμερική με τα καράβια τους και κερδίζουν δισεκατομμύρια. Εμείς θα πληρώνουμε το ρεύμα χρυσάφι δεν θα έχουμε χωράφια και αυτοί θα κερδίζουν απο τα φωτοβολταϊκά τους και τα Αιολικα τους εις υγεία των κορόιδων

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.