Κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών για συμμετοχή των μελών του στο Συλλαλητήριο που διοργανώνουν Σωματεία και Σύλλογοι την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου

20 Οκτωβρίου 2022
15:50

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών αποφάσισε να συμμετάσχει στο Πανγρεβενιώτικο Συλλαλητήριο που διοργανώνουν Σωματεία και Σύλλογοι των Γρεβενών την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17:30 στην πλατεία Αιμιλιανού  με θέμα την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και την αύξηση των τιμών σε είδη πρώτης ανάγκης.

Ως Δ.Σ. αφουγκραζόμενοι την αγωνία των μελών μας, αλλά και των πελατών μας τόσο για την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ όσο  και της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης έχουμε ήδη στείλει επιστολές προς τους αρμόδιους Υπουργούς κ.κ. Σκρέκα και Γεωργιάδη με την οποία ζητάμε η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το Νομό μας με άλλα κριτήρια τονίζοντας ότι ο χειμώνας διαρκεί περίπου επτά μήνες (7)  με πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που πολλές φορές φτάνουν τους -20 βαθμούς κελσίου και συνεπώς χρειαζόμαστε μεγαλύτερο χρόνο χρήσης θερμικής ενέργειας για να ζεσταθούμε. Επίσης τονίσαμε ότι Δεν είμαστε στην προνομιούχα θέση της τηλεθέρμανσης  ή  του φυσικού αερίου όπως άλλες περιοχές.

Την επιστολή υπογράφουν Φορείς, Σωματεία και σύλλογοι του τόπου μας.

Καλούμε λοιπόν τα Μέλη μας σε μαζική συμμετοχή στο Συλλαλητήριο της Δευτέρας.

Πιστεύουμε ότι Όλοι Μαζί μπορούμε να στείλουμε δυναμικό μήνυμα προς την Κυβέρνηση.

Οι Αγωνίες κοινές για το μέλλον του τόπου μας.

Για το μέλλον των Επιχειρήσεων μας.

 

2 σχόλια

  • Στείλατε επιστολή στον αναπτυξης( εδώ γελάνε κι οι πετρες)τον εθνικό κλόουν
    και γελωτοποιο και περιμένετε απαντηση;
    Στο επιτελικο τσίρκο με τους μπουρδολογους σαλτιμπαγκους,δε στέλνουν επιστολές εισιτήρια αγοράζουν για τις παραστάσεις του.
    Καλούς αγώνες!!

  • Ο κόσμος πεινάει ακρίβεια παγωνιά και ο κασαπιδης κάνει φιέστες σε ξενοδοχείο στην Καστοριά για φαρσοκωμωδίες μετά από 20χρονια.καμμενα έργα!!!
    Ζήτω η περιφέρεια!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.