Eκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, την Δευτέρα 24/10, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης – Ομιλητής Τομεάρχης Εσωτερικών ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ζαχαριάδης

20 Οκτωβρίου 2022
16:40

Eκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, την Δευτέρα 24/10, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. ω

13 σχόλια

  • Ξερουμε ξερουμε,θα σκισετε τον κορονοιο θα σταματησετε τον πολεμο στην ουκρανια,το ρευμα θα το πληρωνει η δεη και οχι οι καταναλωτες,θα καταργησετε τον ενφια(γεια σου ρε τσακαλωτε αρχοντα), και γενικως θα ζουμε σαν βασιλιαδες οπως την περιοδο που κυβερνησαν και οτι υποσχεθηκαν το εκαναν τα παιδια!!!!! Συριζα σπικινγκ!!!!

  • Ποτέ ξανά ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ !!! Μπόρα ήταν και πέρασε, ένα όνειρο κακό και πάει…Και με τις επόμενες εκλογές εκεί στο 3% και πολύ του είναι!!!
    -Φανταστείτε με όλα αυτά που συνέβησαν και συμβαίνουν να μας κυβερνούσε ο Τσίπρας, ο Καμμένος, η Τασία,ο Πολάκης και όλη η παρεούλα….ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ως χώρα!!!

    • Θα σκάσεις από το κακό σου μέτρα την πίεση σου μην μας πάθεις και τίποτα σε χρειαζόμαστε το βράδυ των εκλογών να παραγγείλεις πίτσα

    • Και μετα ξυπνησες και λες ας βγω λιγο εξω να με χτυπησει ο ηλιος μπας και συνελθω απ το παραληρημα του 19 που ζω ακομα τον μυθο μου αχαχαχαχαχα!
      Τα χειροτερα τα ζησαμε με σας τους απατεωνες φιλελεδες που καμωνεστε δηλαδη τους φιλελεδες ενω ειστε ενα ματσο χουντικα ανδρεικελα θρασυτατα που κουνατε το δαχτυλό στους παντες. Κανε υπομονη και θα δεις που θα μπει αυτο το δαχτυλο της ημερα της καλπης.

    • Απο το 2015 όλο για 3% μιλάτε, αλλά δεν συμβαίνει και είναι μεγάλος ο καημός σας….το βράδυ των εκλογών βρες μαντήλι για να κλάψεις και μετά να πας να ψηφίσεις στις εσωκομματικές τον νέο αρχηγό της ΝΔ γιατί ο Κυριάκος θα κουνήσει μαντήλι από την προεδρία του κόμματος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.