kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Η πραγματικότητα πίσω από τη “βιτρίνα” του “περίφημου” έργου Γ. Κασαπίδη – Η στήλη αποκαλύπτει

20 Οκτωβρίου 2022
19:11

 

Σε αυτά τα τρία χρόνια της θητείας του τον έχουμε ακούσει να μιλά για έργα που γίνονται για πρώτη φόρα στην Περιφέρειά μας, για πρωτοποριακές πρωτοβουλίες κι άλλα διάφορα χαριτωμένα που πραγματικά σε κάνουν να αναρωτιέσαι γιατί κανείς απ’ όλους εμάς δεν έχει δει την παραμικρή βελτίωση στην πραγματική οικονομία της περιοχής αλλά αντιθέτως διαπιστώνει πως τα πράγματα πηγαίνουν, μέρα με τη μέρα, από το κακό στο χειρότερο. Ο ίδιος εκνευρίζεται με όποιον αμφισβητεί το έργο  και τις προσπάθειές του, λέγοντας πως όσοι το κάνουν λένε ψέματα, παραπληροφορούν τους πολίτες και θέλουν να τον βλάψουν πολιτικά. Αυτά δημόσια, διότι, όπως, σήμερα, θα αποδείξει η στήλη, μ’ ένα απλό παράδειγμα (τ’ ομολογεί ο ίδιος), μάλλον κι εκείνος γνωρίζει την πικρή αλήθεια, δηλαδή, πως κάτι δεν πηγαίνει καλά. Άραγε το ανακάλυψε καθυστερημένα, το είχε διαπιστώσει νωρίτερα αλλά άφηνε τα πράγματα να εξελίσσονται μπας κι αλλάξει κάτι χωρίς να “σπάσει” αβγά ή τώρα που μπαίνουμε στον τελευταίο χρόνο της τετραετίας του, ανησυχεί για το μέλλον του και παίζει τα ρέστα του; Πώς αλλιώς να εξηγήσεις αυτά που αναφέρει σε έγγραφό του, με ημερομηνία 17/10/2022 κι αποδέκτες του Χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες & τους Διευθυντές Τεχνικών Υπηρεσιών των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων. Όπως σημειώνει: “Αξιότιμες κυρίες και κύριοι, κατά τη διαδικασία παρακολούθησης των Τεχνικών Προγραμμάτων στις Περιφερειακές Ενότητες, διαπίστωσα πλημμελή ενημέρωση και παρακολούθηση της πορείας των έργων και των μελετών που αναφέρονται στο περιεχόμενό τους. Επειδή τα συγκεκριμένα προγράμματα αποτελούν το πιο κρίσιμο κομμάτι της δουλειάς που γίνεται στην Περιφέρειά μας, θα ήθελα να σας παρακαλέσω για την επισταμένη και στενή, σε καθημερινή βάση, παρακολούθησή τους, τόσο από τους Χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες όσο και από τους Διευθυντές των Τεχνικών Υπηρεσιών των τεσσάρων Π.Ε..”.

Τι σοκ! Το προς υλοποίηση περίφημο έργο τίθεται υπό αμφισβήτηση, από τον ίδιο, σε ό,τι αφορά την πορεία και την εξέλιξή του;  Προσέξτε, μιλάμε για το Τεχνικό Πρόγραμμα, τη “βιτρίνα” του έργου της εκάστοτε Περιφερειακής Αρχής, για το οποίο ο ίδιος ο Περιφερειάρχης διαπίστωσε πως υπάρχει πλημμελή ενημέρωση και παρακολούθηση της πορείας των έργων και των μελετών. Τελικά δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά κάποιοι στραβά αρμενίζουν.

Η Χύτρα

50 σχόλια

  • Δεν αποδυκνειεται ότι δεν υπάρχει έργο αλλά ότι οι αρμόδιοι και θεσμικά υπεύθυνοι ολιγωρουν και δεν παρακολουθούν την πορεία των έργων.Ομως από τη στιγμή που κ.Κασαπιδης ανέλαβε το ρόλο του Λουδοβίκου όπου τα πάντα άγονται και φέρονται γύρω από αυτόν αναμενόμενο ήταν ακόμη και οι άνθρωποι που συντάχθηκαν στον συνδυασμό του και ανέλαβαν πόστα να υποχωρήσουν σταδιακά διαπιστώνοντας ότι ο περιφερειάρχης είναι η αρχή και το τέλος όλων!

    • Τι Γιαννης, Γιαννακης. όταν δεν γνωριζεις την πορεια ενος εργο σημαινει οτι το εργο δεν προχωρα οπως πρεπει. αν την γνωριζες δνε θα αναρρωτιοσουν για την πορεια. αρα τι εργο και μπαρμπουτσαλα κοπανας. καλοι οι τιτλοι εργου για να καμπαρντιζουν καποιοι τα εργα ομως πρεπει να γινονται να παραδιδονται και στο τελος να τα χρησιμοποιουν οι πολιτες. εδω αυτος ψανει την πορεια τους. Περιφερειαρχης και δνε ξερει την πορεια των δικων του εργων? Θα τρελαθουμε τελειως

  • Ο βασιλιάς άργησε να καταλάβει ότι είναι γυμνός, κι για αυτό δε φταίνε μόνο οι αυλοκόλακες αλλά και η δική του στάση.

  • Η αλλαζονεια των νουδουλων στη προκειμενη του περιφημου και υποτιθεμενου παιδιου του λαου εχει παει σε αλλα επιπεδα πλεον!
    Του χρονου τετοια εποχη ο κοσμος της Δ.Μακεδονιας Γιωρικα θα σε στειλει ξανα πισω στους σταβλους να κανεις ντοκιμαντερ για την κοτα

  • Ο Κασαπιδης τρέχει αλλά οι διευθυντές του πέρα βρέχει. Συντονιζονται.Μη γίνει καμία στραβή και έχουμε εκπληξεις. Αλλά και τα έργα τους όπως με τα φρεάτια στον Πέρδικα δεν τα θέλουμε. Να πληρώνουμε ζημιές.

    • Με προϊσταμένους που απουσιάζουν σε καθημερινή βάση από την δουλειά τους τι κάνει? Μάλλον την πάπια. Τους κάλεσε ποτέ να απολογηθούν και να δώσουν εξηγήσεις? Οι υπάλληλοι όμως τα βλέπουν και με δυσαρέσκεια σχολιάζουν ότι τους καλύπτει. Θα τους αλλάξει άραγε ή θα τους καλύψει για μια ακόμη φορά?

  • Πολιτικα ανασφαλής γιατί ξέρει ότι δε μπορεί να διοικήσει και να διαχειριστεί καταστάσεις για αυτό χρησιμοποιεί τους πάντες και φέρεται αλαζονικα για να δείξει ότι ελέγχει και έχει παρουσία.οι δυτικομακεδονες ψηφίζουν ΤΈΛΟΣ.
    ΈΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΈΟ.

    • Το θέμα δεν είναι χρησιμοποιείς του άλλους και να νομίζεις ότι κάνεις έργο. Το θέμα είναι να ξέρεις να ασκείς διοίκηση και να βάζεις του ικανούς να αποδίδουν και όχι να καλύπτεις τους ανίκανους . Δεν υπάρχει έργο κύριοι γιατί δεν υπάρχουν ικανά στελέχη. Τα ικανά στελέχη έχουν παραμεριστεί. 30 χρόνια οι ίδιοι και οι ίδιοι έχουν βιδωθεί στις καρέκλες. Αφού ρε κασάπ δεν τραβάνε τι τους θέλεις?

  • Αλλάζουμε πορεία -ανεργια
    Αλλάζουμε πορεία -μεταναστευση και στήνουν φιεστες σε ξενοδοχείο της Καστοριάς για φαρσοκωμωδία έργου πριν 25 χρόνια.οι πολίτες πεινούν και διαδηλώνουν.αυτοι καλοπερνουν και γιορτάζουν.

  • Τα έργα γίνονται από ικανούς. Πλημμύρες, κατολισθησεις, δρόμοι
    χάλια. Το Καταφύγι πόσα εκατομμύρια έφαγε ο δρόμος και είναι κλειστός. Πήγαν και τσιμεντωστρωνουν το ρέμα Βελβεντου. Άσχετοι τα ρέματα δεν τα τσιμενταρουμε, ρωτήστε κανέναν ειδικό.Ακουστε τους ειδικούς. Βρήκατε χρήματα και τα ξοδεύετε άστοχα.

  • Εντάξει ο κασαπίδης δεν είναι καλός όμως πως σχολιάζει – τι έχει να πει το kozan.gr ότι προαλείφεται για περιφερειάρχης ο αμανατίδης που έχει βάλει σήμερα όλους τους δικούς του σε σημαντικές θέσεις? Στο περιβάλλον του βουλευτή ανήκουν αντιπεριφερειάρχες, ειδικοί σύμβουλοι του Κασαπίδη και υπηρεσιακά στελέχη της περιφέρειας. Άλλωστε στο γραφείο του κασαπίδη στεγάζεται το γραφείο του αμανατίδη. Μήπως τελικά αυτοί τα βρίσκουν μεταξύ τους για αυτό είναι “στα πράγματα” 40 χρόνια τώρα?

  • Το μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο της Δεξιάς στην Κοζάνη μόλις ανέλαβε εκτελεστικά καθήκοντα αποδείχθηκε φούσκα ολκής. Όσο κρυβόταν πίσω από την απραξία της κοινοβουλευτικής του ιδιότητας και την διαχείριση του φανατισμού μιας κομματικής παράταξης που ποτέ δεν την ενδιέφερε η ποιότητα των στελεχών της αλλά η αντιπολιτευτική τους δεινότητα και αποτελεσματικότητα, αποτελούσε μέχρι εκείνο το σημείο τον φέρελπιν πολιτικό που με ευκολία κατέλαβε τον θώκο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας. Έχοντας το τεράστιο πολιτικό πλεονέκτημα να έχει πρώτο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Κυβέρνηση από την ίδια ποιλιτική μήτρα θα έπρεπε να είχε πάρει το ματς της επανεκλογής από τα αποδυτήρια. Σήμερα όλοι (δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι) ψάχνουν τον επόμενο Περιφερειάρχη. Την ίδια στιγμή η παράταξη που δημιούργησε φυλλορροεί καθώς τα στελέχη της εγκαταλείπουν το καράβι που βουλιάζει. Το άστρο του Κασαπίδη έχει πλέον σβήσει και ένας μακρύς κύκλος πολιτικής παντοδυναμίας έφτασε στο τέλος του. Πάμε γιάλα.

  • Απαράδεκτος σε όλη την τριετία που διανύσαμε αντί να ασχοληθεί με το ΕΣΠΑ και παρά το γεγονός ότι πολλοί τον ενημερώσαμε για τα κακώς κείμενα σε υπηρεσίες εκείνος έκανε τα στραβά μάτια. Άφησε τους ίδιους αναποτελεσματικούς να διοικούν και δεν έκανε καμία ενέργεια να τους απομακρύνει. Τσάμπα ο μισθός του. Κρίμα ….

  • Ενώ ο Νέος νόμος Εσπα του δίνει την δυνατότητα να αλλάξει θέσεις πρόσωπα και καταστάσεις και να αναδομήσει κυριολεκτικά την διαχειριστική , δεν ασχολείται καθόλου και δεν προχωράει σε αλλαγές που είναι υποχρεωμένος να κάνει προκειμένου να προχωρήσει το Νέο ΕΣΠΑ και να δώσει νέα πνοή στην περιοχή. Εγκλωβισμένος από τις πιέσεις που δέχεται από διοικητικούς που τόσα χρόνια δεν έχουν παρουσιάσει έργο και κρατάνε κολλημένη την περιφέρεια μας εδω και 20 χρόνια ,στις τελευταίες θέσεις απορρόφησης πανελλαδικά , διστάζει να προχωρήσει ακόμα και τώρα σε αλλαγές.

  • Κασαπιδη βγες και μάζεψε τους δικούς σου. Οι υπηρεσίες δεν θα σε βγάλουν. Στη διοίκηση το 80% είναι το παλιό διεφθαρμένο πασοκ που βούλιαξαν την Ελλάδα με τους συνδικαλιστές.

  • Το 2019 βγήκε γιατί άλλοι σχεδίασαν την εκλογή του.εριξε τους πάντες μετά την εκλογή του.μετα από 3.5 χρόνια αποδείχθηκε η πολιτική ανικανότητα και η βιτρίνα του πρίγκιπα.τωρα βαδίζει στα τυφλά.του έμειναν οι αυλοκόλακες.δεν αντέχει τη σύγκρουση με τις νέες δυνάμεις που θα πάρουν τη νέα περιφερειακή αρχή.
    ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΤΈΛΟΣ!!!!!

  • Είναι πράγματι λυπηρό ότι παρά το γεγονός ότι υπάρχουν στελέχη που θέλουν να βοηθήσουν και να προχωρήσουν σημαντικά τα έργα και τις διαδικασίες , δεν τοποθετούνται με αστείες δικαιολογίες . Έτσι διατηρούνται καταστάσεις σε υπηρεσίες που δημιουργούν καθυστερήσεις σε όλα τα έργα .Παρόλα αυτά και ενώ ο Περιφερειάρχης τοποθετήθηκε τόσες φορές και δήλωσε ότι θα πάρει μέτρα και θα έχει ενεργή παρουσία στις υπηρεσίες αυτές ουδέποτε εμφανίστηκε . Έτσι συνεχίζουν να αλωνίζουν οι γνωστοί .. Οι εκλογές όμως έρχονται και το αποτέλεσμα της αποτυχίας και αδιαφορίας θα αποτυπωθεί .

  • επισταμένη και στενή, σε καθημερινή βάση, παρακολούθησή τους,όπως θα έκανε και σε άλλη Υπηρεσία ο ίδιος . Καλά κρασιά. Από παραμύθες έχουμε χορτάσει.Δεν ασχολήθηκε ποτέ σοβαρά και το σχολιάζουν πολλά άτομα ότι πολλά λέει μπροστά σε όλους αλλά δεν τα εφαρμόζει.

  • Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως θα χειριστούν τον πρόγραμμα Πληροφόρησης και Δημοσιότητας το οποίο καθυστερημένα θα βγει στον αέρα . Οι διαγωνιστικές διαδικασίες είναι σφικτές και κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους. Όμως ακόμα ελπίζουν ότι μπορεί να είναι εκεί να προσπαθήσουν…Είδομεν…..

  • Εφαγε μονος του το κεφαλι του,δεν γινετε ο κοσμος να δινει στην καστορια 7000 ψηφους στον Σαββοπουλο που ειναι και ικανοτατος και κατεχει το αντικειμενο και τον ηθελε για αντ/ρχη και ο κασαπιδης να τον αλλαζει με την κοζατσανη που πηρε 3000 και δεν εχει ιδεα,δεν μπορει ο κοσμος να ψηφιζει με τεραστια διαφορά την Γκατζαβελη και αυτος να βαζει την προτελευταια δαδαμογια,εχω και αλλα παραδειγματα αλλα αυτα ηταν τρανταχτα,οταν αγνοεις τα θελω του κοσμου θα τα βρεις μπροστα σου,τον ψηφισα,αγνοησε τα θελω μας και ετσι αλλη φορα δεν εχει,γιουλα δαγκωτο.

  • Οτι καλυτερο εχει περασει απο την περιφερεια.Τη μηλια που εχει μηλα πετροβολουν.Τοσα εργα που ειδε η δ.μ.επι Κασαπιδη δεν τα εχει δει απο το 1912.

  • Κάποιοι έλειπαν 9 μήνες από την υπηρεσία τους και αντί να λάβει μέτρα γιατί πήγαν πίσω τόσα έργα …. όλα έγιναν γαργάρα . Δεν λειτουργεί έτσι το δημόσιο αγαπητέ Γιώργο .Σύντομα θα δωθούν και λεπτομέρειες.

  • Θα τον βγάλει νομίζει ο ηλεκτρολόγος που το παίζει κενο τόμος . Δεν βρήκες άλλον να βάλεις εκεί? Αλλά μάλλον αυτός σε βολεύει.

  • Που να προλάβουν οι Τεχνικές υπηρεσίες να κανουν έργα και να τα παρακολουθούν. Ας είναι καλά οι ΑΝΚΟ.Τόσοι υπάλληλοι προσλήφθηκε και πάλι δεν τους φτάνουν. Αλλοι είναι για φωτογραφίες και άλλοι να κλείνουν φρεατια.

  • Σε μια πλημμύρα, σε μια κατεβασια βλέπω τα έργα να φτάνουν από το Καταφύγι στη λίμνη και μετά θα φταίει η θεομηνία.

  • Οι περισσότεροι το δημόσιο το χουν γραμμένο. Τι να κάνει ο Κασαπιδης. Δεν θα βγει γιατί έχασε τον συνδιασμο του. Χαρήκαμε που βγήκε αλλά έφαγε καπέλωμα από ορισμένους.

  • Εγώ πάντως κατάλαβα πως τα έργα που τρέχουν, τρέχουν επειδή έχει βάλει στη πρίζα τους αρμόδιους υπαλλήλους για να κάνουν τη δουλειά τους, για την οποία έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να την κάνουν. (αν και για τη Διαχειριστική δε νομίζω να καταφέρει να τη “βάλει μπροστά” με τίποτα!, ίσως και το ΠΤΑ)

  • Υπάρχει έλλειμμα πολιτικής σχεδιασμού και συνολικού οράματος για την περιοχή.
    Οι πιο άξιοι άνθρωποι ασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα και κανείς δεν θα παρατήσει την δουλειά του για να βάλει σε σειρά ένα άρρωστο δημόσιο το οποίο εάν λειτουργήσει κανονικά, με τους κανόνες της αγοράς, τα 2/3 των στελεχών του, θα αποδειχθούν ανίκανα να επιτελέσουν το παραμικρό έργο.
    Οδεύουμε στην πλήρη καταστροφή κι απαξίωση της περιοχής μας και πλέον η κατάσταση δείχνει μη αντιστρέψιμη.

    Ο Κασαπίδης δεν είχε διοικήσει ποτέ στην ζωή του
    Εάν υπήρχε υγεία στην χώρα θα έπρεπε να τεθεί ως προϋπόθεση εκλογής, το να έχει κάποιος έστω 3000-4000 ένσημα που σημαίνει ότι ήρθε σ’ επαφή με την πραγματική ζωή και γνωρίζει πέντε πράγματα.
    Όταν είσαι άκαπνος, έχεις στρεβλή εικόνα και καταλήγεις στην αλαζονεία, ως άμυνα, απέναντι σ’ αυτό που σε ξεπερνάει.
    Δυστυχώς όμως κι ο λαός που ψηφίζει αυτά δεν τα σταθμίζει γιατί μια τραγική μειοψηφία και μόνο έχει αποδεχθεί ότι οτιδήποτε στην ζωή θέλει αγώνα κι ιδρώτα ενώ η συντριπτική πλειοψηφία ρέπει στην ευκολία και την τεμπελιά.

    Άκαπνος ο Κασαπίδης, τραγικός ο Καρυπίδης και δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποιος, εξ’ αυτών που τους κατηγορούνε που μπορεί να αναλάβει την ευθύνη να βγάλει τον τόπο μας από τον βούρκο.
    Αν υπάρχει, πιστεύω ότι υπάρχει μόνο στον ιδιωτικό τομέα και θα χρειαζότανε μεγάλα κότσια, να τα βάλει με τα επί μέρους κατεστημένα που έχουν δημιουργηθεί μέσα στις υπηρεσίες τόσα χρόνια κομματικής λαίλαπας.
    Φοβάμαι ότι για να αλλάξουν ριζικά τα πράγματα πρέπει να υποστούμε μια καταστροφή πρώτα και να εκτιμήσουμε ξανά τους άξιους και την εργατικότητα.

  • Αφού μάζεψε όλες τις αρμοδιότητες πάνω του,ακόμη μαζεύει δηλαδή “Αυτοτελές γραφείο film office Δυτικής Μακεδονίας,είναι ένα αυτοτελές γραφείο που ανήκει στον Περιφερειάρχη Δυτ.Μακεδονίας.” στα δύσκολα τα ρίχνει στους Υπαλλήλους και στους άλλους στα εύκολα βγαίνει φωτογραφίες!!!

  • Πλημμελής ενημέρωση και παρακολούθηση της πορείας των έργων του παρελθόντος του κ.Περιφερειάρχη και πρώην Βουλευτού παρατηρώ εκ μέρους σου “Χύτρα “.Τώρα τον ανακάλυψες;
    Κενός περιεχομένου.

    • Ποιο τρένο αυτό που φρόντισε να έχει ανακαινισμένες γραμμές και να μην έρχεται στην Κοζάνη;
      Η Κοζάνη έχει να δει 14 χρόνια τρένο και για αυτό φρόντισε η Αναπτυξιακή Κοζάνης!

  • Κατά την προσωπική μου άποψη, οι Περιφερειάρχες, μέχρι και οι (παλαιοί) νομάρχες, θα πρέπει να διορίζονται από την κυβέρνηση γιατί μόνο ένας που δεν εξαρτάται από την ψήφο και την επιρροή του υφιστάμενού του, μπορεί να τους …κάνει καλά, στις δημόσιες υπηρεσίες και να διοικήσει.

    • Να θέσει το κράτος κριτήρια..να μπορούν να εκλεγούν μόνο άνθρωποι με προσόντα Manager ως Περιφερειάρχες…και όχι άσχετοι..όπως δημοσιογράφοι..ταβερνιάρηδες και ξυλοκοποι

  • ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΓΙΑΤΙ;ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ.ΑΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΙΑ.ΔΕ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

    • Γιατί υπάρχει παρακράτος μέσω των κομματικοποιημένων υπηρεσιών, το οποίο θα σε στοχοποιήσει μόλις πας κόντρα στον “βασιλιά”
      ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ;

  • ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΤΑΚ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗ??????ΕΛΕΟΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΝΕΙΣ….ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΦΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ…..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

  • Ανύπαρκτος και “περίεργος”. Είχα παρακολουθήσει μια ενημέρωση για την προηγούμενη προγραμματική περίοδο που είχε κάνει και η λύση που είχε βρει για την κατάντια της πδμ ήταν ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε την ψυχή μας, την ψυχή του Μακεδόνα και με τη βοήθεια του θεού κτλ κτλ….Και θρησκόληπτος. Κατάντια….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.