Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης: Εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

20 Οκτωβρίου 2022
22:13
Κανένα σχόλιο

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς φιλολογικούς συνδέσμους της Ελλάδας, με πλούσια δράση σε διάφορους τομείς (επιμορφωτικές δράσεις, κύκλους διαλέξεων, μαθητικές εκδηλώσεις, συνεργασία με τοπικούς και πανελλήνιους φορείς, εκδόσεις), χάρη στη δημιουργική συνεργασία των μελών του Δ.Σ. και την ενεργό συμμετοχή των δεκάδων εγγεγραμμένων μελών του. Οι εκδηλώσεις του χαίρουν εκτίμησης σε όλη την Ελλάδα και για αυτό πρέπει να είμαστε περήφανοι όλοι εμείς, που ανήκουμε στον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κοζάνης.

Για να συνεχίσει το σημαντικό του έργο ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης, χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Το απερχόμενο Δ.Σ. του Συνδέσμου προσκαλεί όλους/-ες τους/τις αποφοίτους φιλολογικών σχολών της Π.Ε. Κοζάνης, είτε εργάζονται σε σχολεία είτε όχι, να εγγραφούν και να συμμετάσχουν στις εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022. Για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν με ταυτόχρονες κάλπες σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα και Σέρβια. Επίσης, καλεί τους/τις αποφοίτους φιλολογικών σχολών της Π.Ε. Κοζάνης, είτε εργάζονται σε σχολεία είτε όχι, που ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ., να αποστείλουν email στη διεύθυνση του Συνδέσμου ([email protected]) μέχρι τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, με το ονοματεπώνυμο και τα πλήρη στοιχεία τους, για να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια.

Έχουμε ανάγκη από ισχυρές συλλογικότητες, που θα αναδεικνύουν και θα ενισχύουν το εκπαιδευτικό μας έργο και τον πολιτισμικό μας πλούτο. Ας δυναμώσουμε τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κοζάνης με τη συμμετοχή μας στις εκλογές και στα ψηφοδέλτια.

Για το  Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                                                                      Η Γραμματέας

Δρ Γεώργιος Δελιόπουλος                                                                                  Δρ Γερούση Ελένη

Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.